Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nugyysek

Hráč

4
14.10.2021 13:56

Jméno a příjmení - Luca Veneto 

- Datum narození a váš věk - 5.5.1975

- Dosažené vzdělání včetně titulů - Lékařská fakulta v Hradci ( ČR )

- Telefonní číslo - 660114

- Trvalé bydliště - Palomino creek - hotel

- Proč chcete být hasičem - už dříve jsem pracoval jako hasič v ČR takže jsem se rozhodnul že se k práci vrátím 

- Něco o Vás - 

Jméno : Luca

Příjmení : Veneto 

Narozen : 5.5.1975 v Itálii

Vzdělání : Lékařská fakulta v Hradci 

Kurzy : první pomoc , Sebeobrana 

Licence : ŘP - A , B , C 

Jmenuji se Luca Veneto , dříve jsem pracoval jako hasič v ČR ale kvůli operaci kolene jsem se musel vzdát pozice hasiče. Před měsícem jsem postoupil poslední operaci kolene a mohu dále pracovat jako Hasič jsem fyzický i psychický vzdatný člověk.

Spajchl0

Hráč

2
16.10.2021 00:08, naposledy upraveno 16.10.2021 00:08 uživatelem Spajchl0

Jméno a příjmení - Cheng Bao Chcu
Datum narození  - 10.2.1995

Váš věk - 26

Dosažené vzdělání včetně titulů - San Fiero Fire Academy 
Telefonní číslo - 547513
Trvalé bydliště -  Blueberry
Proč chcete být hasičem - Mám hodně zkušeností z San Fiera kde jsem  pracoval než jsem se odstěhoval do Blueberry. Jezdím často na kole abych si udržel kondici a hlavně, ohen je můj hlavní nepřítel.

Něco o Vás - Zdravím, moje jméno je Cheng Bao Chcu a naradil jsem se 10.2.1995 v San Fieru. Moje dětství bylo celkem v pohodě, většinou jsem byl venku ale někdy jsem musel pomáhat v rodinném podniku. Asi když mně bylo 11 let nám začal hořet náš rodinný podnik za pár minut byli na místě hasiči kteří požár uhasili, to byl ten den kdy jsem chtěl bojovat s ohnem a zachranovat lidi. Zeptal jsem se rodičů jestli se nemůžu připojit do hasičského kroužku a oni souhlasili. Potom jsem začal chodit San Fiero Fire Academy a potom jsem začal pracovat jako hasič v San Fieru ale moc dlouho jsem tam nepracoval protože se rodiče rozhodli přestěhovat do Blueberry a já se rozhodl přestěhovat taky do Blueberry. A abych si udržel svojí kondici tak často jezdím na kole nebo chodím běhat a ted se ucházím o tuhle práci.

Lodicka

Hráč

9
17.10.2021 20:50

- Jméno a příjmení - Lucy Black
- Datum narození a váš věk -
26.7.1996 25 let
- Dosažené vzdělání včetně titulů -
  Střední škola  Obor : Požární technika
- Telefonní číslo - 
492851
- Trvalé bydliště - 
Montgomery 
- Proč chcete být hasičem  
Vždy jsem ráda pomáhala lidem nebo třeba poznávala nový kolektiv. Baví mě jezdit na výjezdy k nehodám kde mohu zachránit někomu lidský život.

- Něco o vás - Ahoj, jmenuji se Lucy Black je mi 25 let mám bráchu a dělám teď mechaničku, dříve jsem byla v HZS ale byla jsem vyhozena z důvodu neaktivity. Ráda poznávám nové věci  například se teď učím nové jazyky, dříve jsem pracovala jako ZZS což mi dalo zkušenosti s ošetřením většího zranění. Snažím se vždy řešit věci s klidnou hlavou a nestresovat. Mám dokončené všechny řidičské průkazy A,B,C. To by mělo být vše přeji všem co si přečetli mojí přihlášku hezký zbytek dne.

Cepicka

Hráč

35
19.10.2021 10:31, naposledy upraveno 19.10.2021 10:50 uživatelem Cepicka

Jméno a příjmení -  Jacob Daniels
Datum narození  - 1.3.1988

Váš věk - 33

Dosažené vzdělání včetně titulů - Los Santos Fire Academy 
Telefonní číslo -480501  
Trvalé bydliště -  Los Santos/richman street
Proč chcete být hasičem - Jelikož jsem již jednou ve sboru HZS byl a chci se vrátit z několika důvodů a práce mi zatraceně v životě chybí, vždy tam byl skvělý kolektiv a vždy mě ta práce bavila a taky bude.. Kvůli této práci jsem s prožil spousty věcmi ale i přes to se chci vrátit.

Něco o Vás - Ahoj! Moje jméno je Jacob, narodil jsem se v ViceCity a přestěhoval jsem se do LS kvůli práci a lepšímu životu.. Jak jsem již zmínil u HZS jsem již byl a díky tomu mám také spousta zkušeností, celkově mi to tam vše chybí no.. každopádně zpátky k mému příběhu, v LS jsem si udělal Fire Academy kterou jsem úspěšně dokončil hned po té co jsem jí dokončil jsem si podal přihlášku k HZS ve které jsem také prošel ještě za Kapitána Patrika Loveckého.. A hned jsem šel do toho skvělého HZS outfitu a poté se zaučit.. vše proběhlo perfektně a od té doby jsem tam spokojeně pracoval až na postu Nadpraporčíka... Ale poté přišel ten zvrat, přišla na mě nějaká stížnost o které do dnes nic nevím a ještě k tomu jsem byl málo aktivní čehož si jsem vědom a ještě rejstřík který jsem si několikrát čistil... Udělalo mi to velkou díru do srdce.. cítil jsem seee sám, bez práce.. bez domova, no a nyní podávat přihlášku znovu aby se mi má díra v srdci napravila.. Děkuji a přeji hezký zbytek toho dne při kterém se na tuto přihlášku koukáte. 

Jacko88

Hráč

42
19.10.2021 13:08, naposledy upraveno 19.10.2021 13:12 uživatelem Jacko88

Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Výsledková listina přijímacího řízení [19.10.2021]

#01 Vážený pane Veneto (@Nugyysek), Nepřijat

#02 Vážený pane Chcu (@Spajchl0), Přijat

#03 Vážená slečno Black  (@Lodicka), Přijat

#04 Vážený pane Danielsi (@Cepicka), Přijat

Rozhodnutí bylo vydáno dne 19.10.2021. Pokud přijatý uchazeč neprojeví zájem o přijetí kontaktováním kpt. Leonarda Smitha tel: 563-559 nebo npor. Nathalii Hilton tel: 823-681 a nebo por. Nikol Hamiltonovou tel: 735-944 do pěti dnů od vynesení rozhodnutí. Po uplynutí doby sedmi dnů od vynesení rozhodnutí bude rozhodnutí bráno jako NEPLATNÉ.

Za Hasičský záchranný sbor San Andreas npor. 

Choco

Hráč

28
19.10.2021 13:16

- Jméno a příjmení -Isabela Diago
- Datum narození a váš věk -02.04.1998(23 let)
- Dosažené vzdělání včetně titulů -Základní Škola, Střední Škola Gymnazium Hasičská Akademie
- Telefonní číslo -889975
- Trvalé bydliště -Los Santos
- Proč bychom měli vybrat právě Vás -Takže Od Začátku, Jsem Pilná Ráda Se Vše Naučím Jsem Milá Jen Tak Něco mě nenaštve a jsem hodně koletivní.
- Něco o Vás - Takže Ahoj Jmenuji Se Isabela Diago Když Jsem Byla Malá Dětství Jsem Prožívala V Klidu V Pubertě Se Naši Rozvedli A Začalo to být Horší Ale Něják Jsem To Zvládla Povedlo Se Mi Dostat Na Vysněné Gymnazium Které Jsem Uspěšné Zakočnila A Nastoupila Na Hasičskou Akademii Tu Jsem Též Uspěšně Zakončila Poté Jsem Pracovala Jako Kurýr A Rozvážela Balíky Po Městě Ale Jednou Se Mi Dlouholetý Kamarád Nabídl Že By Jsme Mohl Zkusit Nastoupit do HZS Ale Kupodivu Měli Plno Ale Nabídli Nám Dělat Dobrovolné Hasiče Což Jsme Neodmítli A Po Pár Měsících Strávených u HZS V Madridu Jsem Dala Výpověď Všude A Přiletěla Sem Kde Se Ucházím o Práci HZS Děkuji.

19.10.2021 13:45
  •  Jméno a příjmení - Nigen Grimes
  •  Datum narození a váš věk - 24.2.1988- 33 rokov 
  •  Dosažené vzdělání včetně titulů - Stredná odborná škola požiarnej ochrany                                           
  • Obor: - Hasič, Mechanik hasičskej techniky
  •  Telefonní číslo -  342669
  •  Trvalé bydliště -  San Fierro- Vank Hoff Hotel
  • Proč chcete být hasičem - Rád chránim ľudí , zvieratá a majetok. Mám v tom dostatočne veľkú prax a veľké skúsenosti a viem , že možem nášmu národu a ostatným v tíme pomocť. Veľmi ma táto práca baví keďže som bývali Generál hasičského zboru no mimo tohto mesta. Viem , že je u vás dobrý kolektív a preto viem, že zapadnem medzi vás. Som pracovitý , nemám pred ničím strach a neexistujú pre mňa neriešiteľné prípady a to je ďalší dovod prečo chcem slúžiť ako Hasič. Mám skúsenosť aj s prvú pomocu , čo v tomto obore není zbytočné.
  • Něco o Vás - Tak ako som spomenul vyššie mam 33 rokov. Rád sa prechádzam , rád rybárčim a jazdím na bicykli. Som bývali Generál hasičov tak ako som už spomenul. Musel som túto pozíciu opustiť z osobných dovodov čo bolo pre mňa veľmi ťažké. Nejaký ten čas som slúžil aj jako záchranár no to ma moc nebralo. Momentálne robím v nemenovanej firme kde rozvážam sučiastky na kamione. Som milovník starých áut , ktoré sú zapísané ako veteráni. Som priateľský , milí , vďačný a skromný človek. Rád trávim čas s prieteľmi v lese na prechádzke , v garáži pri autách či v práci.
  • řidičák: B,D + letecký kurz 

Nigen Grimes

20.10.2021 20:01, odstraněno 20.10.2021 20:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.10.2021 20:20, odstraněno 21.10.2021 07:39 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

petrobst111

Hráč

2
22.10.2021 11:59

Jméno a příjmení - Petr Mares
- Datum narození a váš věk - 30.1.1985 36let
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Vysoká škola všeobecného zdravotnictví MUD.r
- Telefonní číslo - 536817
- Trvalé bydliště -  Úřad práce Blueberry
- Proč chcete být hasičem - Je krásný pocit zachraňovat lidem majetek, život a vše ostatní tudíž bych chtěl být užitečným člověkem v tomhle směru i já 
- Něco o Vás - Zdravíčko! Mé jméno je Petr Mareš narodil jsem se v Los Santos kde jsem již od mala vyrůstal po základní, střední škole jsem se vydal na vysokou školu Všeobecného zdravotnictví v Las Venturas kterou jsem úspěšně dostudoval a získal titul MUD.r. Momentálně se pohybuju na venkově v Blueberry kde rozvážím balíčky. 

Řidičák - B,C,A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19