Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Espumisan


Espumisan

Hráč

2
5.6.2021 16:35

Přezdívka: Espumisan

Věk: 15

Zkušenosti: Co se týče zkušeností v MTA, tak dokážu skoro vše, co bych jako Helper měl vědet

Komunikační dovednosti: Po Česky umím perfektně i psát, ačkoliv sem Slovák

Mám čas: Škola mi končí cca 13:30. Jestli nejdu ven, tak dokážu být i do 10 večer.

Další informace o mně:

Ahoj, moje pravé jméno je Matúš. Narodil sem se v Praze 6, odkud sme se z rodinou v mích 3 letech odstěhovali na Slovensko. Od mala sem hyperaktivní člověk, který se rád odreaguje, ale taky má rád poklidné večery plné jídla, zábavy, klidu a bavením se z kamarády. Nejradši ze sportu mám vybijenou a někdy zakopnu i o football nebo basketball. I když mám rád pobyty venku s kamarády, tak někdy nemám moc náladu a tak prosedím celý den u počítače

9.6.2021 16:22

Ahoj @Espumisan,

děkuji za projevený zájem o pozici helpera. Po přečtení tvé přihlášky a její konzultaci s GA týmem jsem se rozhodl, že tvou přihlášku zamítám. Důvody zamítnutí jsou následující:

  • trest, který jsi v nedávné době obdržel ve hře,
  • nesouhlas komunity s tvou přihláškou,
  • nedostatečný čas strávený na serveru.

Pokud máš nadále zájem stát se helperem, nezoufej. Můžeš si podat novou přihlášku, ale ujisti se, že splňuješ všechny podmínky: 100 nahraných hodin a minimálně jeden měsíc bez banu za porušení pravidel. 

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~45

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo