Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Adameeq


nnRayy

Hráč

29
13.6.2021 13:05, naposledy upraveno 13.6.2021 13:06 uživatelem nnRayy

Přezdívka: Adameeq

Věk: 14

Zkušenosti: S Helperem zatím žádné, rád se příručím.

Komunikační dovednosti: Angličtina, Čeština, Slovenština. Komunikovat s lidmi umím, takže kdyby někdo, něco potřeboval v hovoru, dokážu taktéž vysvětlit.

Mám čas: Každý den, 3-5 hodinek.

Další informace o mněau, jmenuji se Adam. Pocházím z Královohradeckého kraje, přesněji města Trutnov. Ano přesně tam, takový zapadákov. Chodím na základní školu, do 9 třídy. Jelikož se nevěnuji jen hrám, ale také sportuju, tak se věnuju Basketballu. Ten hraju už 6 let, a myslím si, že jsem v něm dobrý. Co se týče her, tak jsem hrál několik her, či to byl Minecrafft, CS:GO , Lolko, atd. Tak asi před rokem jsem přešel na MTA, což znamená, že hraju MTA, už 1 rok. Ze ten rok, si myslím, že jsem nabral celkem dost zkušeností, z mnoha serverů. Sice jsem nebyl na žádným serveru Support/Helper/Admin, ale koukal jsem jak se problémy řeší, takže si myslím, že bych si s hráči rozuměl. Co se týče mé historie, tak za tu bych se chtěl celé komunitě omluvit, jelikož jsem byl hlupák, a dostal jsem nějaký ban. Ano, možná to teď píšu zbytečně, a kvůli tomu nepostoupím, ale už jednou mně bylo řečeno, ať vydržím bez banu, vydržel jsem to, tak teď to zkouším zase. Ještě abych se vrátil k tomu MTA, mám nahráno něco přes 1000 hodin. Což si myslím, že není málo, ale není to nejvíc. K MTA jsem se dostal tak, že kamarádi venku mluvili o MTA, tak jsem si řekl to bude nějaká blbost, ale oni mě donutili mě to zahrát, první 2-3 dny mě to moc nechytlo, ale pak jsem se do toho začínal dostávat, a začínalo mě to bavit. Do teď jsem hrál jako hráč, ale chtěl bych si to zkusit i z jiné pozice, jako je Helper. Asi vím, že na vyšší pozici jako je Helper se nedostanu, protože pozice support je od 18+. Takže bych chtěl pomoci nováčkům takhle. Co se týče jiných her, tak na CS:GO, jsem byl na pár JB serverech admin, a myslím si, že mně to celkem šlo. Na Minecraftu, jsem si něco jako Helper taky zkusil, a moc mě to nechytalo, ale nebyl jsem v tom tak špatný. Helperem se chci stát hlavně proto, abych pomohl nováčkům se zapojit do komunity, a aby byli tady na Skimu spokojený. Děkuji za pozornost, s pozdravem Adameeq.

13.6.2021 14:38

Ahoj, přes to že nejsem člen AT tak tvoje chování v odpovědích na moje příspěvky na fóru jsou dost vtipné a proto si osobně nemyslím že bys mněl být Helper.

13.7.2021 23:22

Ahoj @nnRayy,

moc se omlouvám za pozdní odpověď. Měl jsem poslední zkoušku, na kterou jsem se připravoval téměř měsíc, a pochopitelně jsem pak musel její úspěšné složení adekvátně oslavit, psychicky podpořit méně úspěšné a přesunout se zpět do místa svého trvalého bydliště, domluvit se na plánu stáží a opít se s přáteli, které jsem neviděl měsíce. Teď, když už je bouřka v dáli a internet mi zase funguje, navíc nemám spánkový deficit nebo zbytkový alkohol v krvi, můžu konečně odpovědět na přihlášky do HT.

S radostí ti oznamuji, že tvá přihláška byla schválená. Trvá-li tvůj zájem o členství v HT, kontaktuj mě, prosím, na Discordu, abych ti předal důležité informace. Od zítřka jsem na dva dny pryč, ale na Discordu ti odpovím. Najdeš mě tam jako SedliX#2670.


Powered by LeoSight IFS
LT~66