Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban no.2


rpgamer

Hráč

3
18.6.2021 12:10

Vzhledem k tomu, že admin tady téma uzavře dříve, než se v podstatě něco vyřeší, zakládám nové, jako pokračování předešlé žádosti. viz odkaz.

Jakožto admin, by jsi mohl vědět, že ten druhý účet je už jakou dobu smazaný. Vlastně smazaný delší dobu, než jsme zabanován, takže ano na tehdejším účtu ban nemám, jelikož ten účet neexistuje.
Dokonce když se podívám na banlist, tak ani tento účet tam není zapsán. Tudíž otázka zní, na jakém z účtů jsem vlastně zabanován?
Whatever.. nepřišel jsem se tu na nic ptát, šel jsem sem řešit žádost o unban, ale jak vidím, vypadá to, že tu v tom máte pořád docela bordel.
Odblokujete mi teda přístup, ať je to na účtu jakém chce, nebo ne? To je důvod kvůli čemu jsem Vám psal, na který jsem zatím odpověď nedostal.

 

18.6.2021 13:12, naposledy upraveno 18.6.2021 13:16 uživatelem FLYER

Dobrá, tvůj druhý účet tedy nebudu řešit.

Hlavním důvodem tvého banu byl alt-to-alt, a dokonce jsi to posunul o level výš a vzal jsi si věci z účtu na jiný účet. Každopádně tvůj "ale jak vidím, vypadá to, že tu v tom máte pořád docela bordel." přístup se mi nelíbí, stále ti dám ale šanci se vyjádřit a možná tvou žádost i schválím.

rpgamer

Hráč

3
21.6.2021 16:37

Chápu, upřímně jsem s tím chtěl lehce "vyjebat", ale myslel jsem si, že to stejně nevyjde. Měl jsem i lepší plán, ale s tím se mi nechtělo dělat.
Každopádně nemám zájem dělat žádné takové blbosti znovu, jen si občas moct zahrát.
A k mé minulé zprávě.. chce to brát trochu s nadsázkou, v ten moment mě prostě naštvalo, že já se ptám na něco, ale odpoví se mi úplně na něco jiného a ještě uzavřeš thread.. to mě v podstatě posíláš někam.
Protože ať bych měl ban na tomhle, nebo na jiném účtu, tak je stejně zabanovaný i serial pc, společně s ip.. Takže by bylo jedno kde ten ban mám, stejně by mi server odmítnul přístup. No ale ani tohle není nijak důležité, hlavní otázka stále visí ve vzduchu.
Co teda myslíš? Budeš tak laskav a udělíš mi milost?

 

23.6.2021 00:24
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

rpgamer

Hráč

3
23.6.2021 12:18, naposledy upraveno 23.6.2021 12:39 uživatelem rpgamer

Karpalek.. kdyby jsi alespoň věděl o co se jedná a nestřílel tady moudra od boku. Ta situace o které se bavím, ta se stala již před více než 2 měsíci, dovolil bych si říct, že dokonce 3 měsíci.
Ano v tu dobu jsem s tím chtěl vyjebat, zrušit špatnou postavu a užívat si jen peníze, které jsem nafarmil. Dostal jsem za to permu, kterou zmiňuješ, nechal to ležet čtvrt roku jak zmiňuješ a teď po uplynutí tak dlouhé doby přiznávám, že předtím jsem s tím chtěl vyjebat, ale teď o nic takového zájem nemám, protože si chci jen normálně v klidu občas moct zahrát.
Takže první, než začneš něco komentovat, a umravňovat ostatní, by bylo fajn si alespoň zjistit o co se jedná ;)

24.6.2021 20:05

Ahoj, jsem si jistý, že má Kaprálek dobré úmysly a děkuji Kaprálku za "radu", každopádně v tomhle případě tento hráč už opravdu několik měsíců permanentní ban má.

Rpgamere, vážím toho, že jsi jeden z mála lidí, co po permanentním banu hned nespamoval žádosti o unban, skutečně sis počkal takovou dobu a přiznal jsi svou chybu, tím pádem ti tedy rád udělím unban, užívej. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024