Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Anton


sqmal

Hráč

31
19.6.2021 00:09, naposledy upraveno 19.6.2021 00:19 uživatelem sqmal

Přezdívka: Anton

Věk: 16

Zkušenosti: Niečo malo s roleplay viem, ale moje skúsenosti sú priemerne každý deň sa učím. Skúsenosti s administráciou či helper príkazy na MTA serveroch nemám žiadne, takže by som potreboval zaučiť.

Komunikační dovednosti: Zvládam skvele slovenčinu, rozumiem perfektne český a nerobí mi problém sa dorozumieť aj po anglicky či rusky.

Mám čas: Denne kľudne aj 6 hodín a viac podľa toho koľko bude treba.

Další informace o mně:

Som veľmi optimistický človek, veľmi rád si užívam života a nenechám si ho len tak niekým alebo niečím pokaziť. Som veľmi spoločenský a rád sa bavím. Nikdy nepokazím náladu a nikdy nikoho nenechám v štychu. Vždy rád pomôžem a rád poradím. Miluje svoje priatelia a dal by som za ne ruku aj do ohňa. Niekedy som ale taky náladový a výbušný, ale vždy ma to rýchlo prejde. Tiež som niekedy až moc lenivý ale nemusíte ma k ničomu dokopávat vždy svoju prácu splním.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
20.6.2021 23:58

Ahoj, vzhledem k velkému počtu nesouhlasů a faktu, že si na serveru nenahrál požadovaných 100 hodin, musíme tvoji žádost zamítnout,

přeji hodně štěstí ve hraní na Skimu a při případném podávání další přihlášky, zkus své štěstí později.


Powered by LeoSight IFS
LT~36