Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Robiiinek


Robiiinek

Hráč

15
19.6.2021 16:36

Přezdívka: Robiiinek

Věk: 14

Zkušenosti: S touto pozicí již zkušenosti mám, Helper jsem na Skimu už byl, ale byl jsem vyhozen což respektuji a uznávám svou chybu. Na RP scéně mám něco okolo 1700h+ Prvně jsem začínal na SAMPu poté jsem přešel na MTA.

Komunikační dovednosti: Umím se domluvit Anglicky,Česky,Polsky a trochu Německy. Vlastním funkční mikrofon tudíž není problém komunikace na DC či TS3.

Mám čas: V momentální chvíli kdy přichází prázdniny, tak mám čas furt. Ale netrávím svůj čas pouze na PC ale i venku takže bych to viděl okolo 5-7 hodin denně.

Další informace o mně:

Zdravím. Komunita mě zná pod přezdívkou Robiiinek_ mé reálné jméne je Robin. Je mi 14 let pocházím z Královehradeckého Kraje přesněji okres Trutnov. Jsem student 8 třídy Základní Školy. Mezi mé zájmy patří Fotbal, Basket, Případně hraní her na počítači. Jednou se mi povedlo dostat na pozici Helper na serveru Skimo, Ale byl jsem vyhozen přičemž jsem svou chybu po nějaké době uznal. To by bylo asi vše na představení mé osobnosti a mých zájmů. Budu rád za kladné či záporné komentáře k mé přihlášce, ale byl bych rád kdyby byly alespoň adekvátní. S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne Robiiinek_

Kenny15

Hráč

19
19.6.2021 17:51

Za mě máš velký PRO, jsi moje láska největší!

20.6.2021 09:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.7.2021 23:23

Ahoj @Robiiinek,

moc se omlouvám za pozdní odpověď. Měl jsem poslední zkoušku, na kterou jsem se připravoval téměř měsíc, a pochopitelně jsem pak musel její úspěšné složení adekvátně oslavit, psychicky podpořit méně úspěšné a přesunout se zpět do místa svého trvalého bydliště, domluvit se na plánu stáží a opít se s přáteli, které jsem neviděl měsíce. Teď, když už je bouřka v dáli a internet mi zase funguje, navíc nemám spánkový deficit nebo zbytkový alkohol v krvi, můžu konečně odpovědět na přihlášky do HT.

S radostí ti oznamuji, že tvá přihláška byla schválená. Trvá-li tvůj zájem o členství v HT, kontaktuj mě, prosím, na Discordu, abych ti předal důležité informace. Od zítřka jsem na dva dny pryč, ale na Discordu ti odpovím. Najdeš mě tam jako SedliX#2670.


Powered by LeoSight IFS
LT~68