Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


Dexyy

VIP

10
22.6.2021 17:37, naposledy upraveno 22.6.2021 17:44 uživatelem Dexyy

Zdravím,posílám žádost o unban  dostal sem ho za Pravidlo 3.lhaní Adminovi a za odpojení ze řešení z rp.

chtěl bych to zde rozebrat dostal sem tedy ban na 48hodin.

 

vše to začalo když sem dojel na benzínku a dojelo zamnou psa stím že mě jde zatknout vše proběhlo v pořádku  s rp dal mě do auta a vezl mě na psa stanici když v tom tam dojelo jakési evo a žačalo ho kropit pán z psa dostal těžké zranění a neerpil injuries tak sem dal report jako klasický skimo hráč :D.Report příjmul admin jménem anx

ten po nás následně chtěl logy  já mu napsal že logy poslat nemohu  z důvodu toho že mi to nejde stím se mi společně s psa vysmál.potom jsem mu poslal jakousi složku s logami ale adminovi to nestačilo :( škoda  potom když sem šel zpět z webu do hry tak se mi seklo mta a viděl sem jen černotu tak mě napadla ta nejvíc blbá věc a to restartovat pc proběhl restart počítače a šel sem zapnout mta a žačal sem se připojovat na skimo když v tom sem dostal ban :(  vím udělal sem chybu měl sem říct rovnou že nevím jak to poslat to je moje chyba. tak bych vám tu chtěl říct že mě toto mrzí tímto bych asi skončil.

děkuji všem co si toto přečetly a udělaly si na tento článek čas.

ice

Hráč

18
22.6.2021 17:49

Čau, já jsem ten "Anx".

Za prvé začnu tím, že na serveru funguje systém S2K, který jsme tam společně s jednou osobu 3x vysvětlili. (Nic ti nebrání si otevřít F1 a pročíst si jí.)

Za druhé nechápu, proč máš zapotřebí si tu něco vymýšlet o tom, že jsme se ti vysmáli. Když mi napíšeš nejdřív že ti to spadne, když dáš alt-tab, poté mi napíšeš že ti to nejde poslat a nakonec mi napíšeš, že nemáš návod na to jak to poslat. Jediné co jsem ti řekl bylo, že máš dost bujnou historii na to, aby jsi to neuměl. (Sám sem ti ten návod jednou poslal u reportu a řekl jsi, že ti to nejde. Akci jsem voidl a bylo to, ale návod si dostal.) Tudíž jsem usoudil, že nejspíše lžeš.

Za třetí se ti vyjádřím k tomu odpojení z řešení *reportu né RP. Kvůli tvému zdržování skrze logy, jsme to museli řešit skoro hodinu a pak chatu vidím: "Marco_Rossi se odpojil." Tak jsem usoudil za dobré to k tomu přidat.

Už jen z toho, že máš zapotřebí zde překreslovat (vymýšlet) věci unban zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024