Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení IZS

1 2



Vozna

Hráč

1
24.6.2021 20:06

Už několikrát se mi stalo, že jsem volal IZS a nepřijeli. Místo toho radši sedí na benzíně nebo si jezdí auty. Proč v té IZS vůbec jste, když nejste schopni nic dělat? :D Dobré RP, jestli vás to nebaví tak odejděte a dělejte jinačí práci ;) Mám toho plné zuby.

Robiiinek

Hráč

15
24.6.2021 20:08

Já mám například plné zuby toho, že strkáš IC věc do OOC. Když ti to vadí tak si stěžuj ic u soudu, nikoliv OOC. Nikdo s tím nic neudělá je to čistě IC věc. Měj se.

24.6.2021 20:13, naposledy upraveno 24.6.2021 20:15 uživatelem Dzardys

Ahoj Vozno.

Jak již zmínil Robinek, nechápu, proč mixuješ stížnosti, tady ti s tím fakt nikdo nic neudělá.

Ale budu férový a jako ředitel ZZS a člen PSA ti odpovím na tvůj problém.

Člen IZS není nijak povinný věnovat veškerý svůj RP čas RP IZS, jednak je to RP repetetivní, druhak mají taktéž nějaké social RP. V takových případech, kdy ti na výjezd nikdo nepřijede, bys měl využít passive RP.

Proč tam chodíme, když nás to nebaví? Není pravda. Řekl bych, že každého to baví, někoho více, někoho méně. Ale nejde dělat pořád to samé dokola. Navíc máme i osobní životy. 

Doporučuji ti přečíst si například následující článek ZDE.

Prozatím přeji hezký den.

(Edit: přečetl jsem aduty namísto auty, mažu část ohledně hanění AT)

Dzardys

 

 

24.6.2021 20:16

Zdar jak sviňa,

nebo ahoj,

jsem Warez, v ZZS (asi na nejvíc stěžované) IZS složce ze všech jsem už pár měsíců, od Vánoc, či dřív již ,

býval jsem i ředitel, nejdřív tě odkážu na krásné článek od Džardyse https://leosight.cz/forum/topic/5010.

Ták, pokud sis to přečetl, tak skvěle, jsem rád za to. Avšak, ty zde oponuješ, že se třeba flákáme na benzíně, s tím souhlasím, ale proč v té IZS vůbec jsme? Baví nás to, baví nás ta oblast. Proč tam ale jsme, když se teď flákáme na benzíně? Každé potřebuje odpočinek, nemůžeš dělat 24/7 to samé. Velké problém je, že IZS(HZS a ZZS), nejsou tak oceňovaní, jako jinde, nikde jinde, není tak složitý RP, z psychické stránky, lidi jsou někdy úžasní, a někdy strašní. Opravdu si po řekl bych více jak 300 výjezdů s ZZS, připadám někdy totálně na dně. 
Rád pomůžu ale furt oné ZZS, když mne potřebuje. 

 

Povětšinou, lidi co si stěžujou na IZS, nikdy IZS nebyli, a lidi co si stěžujou na ZZS, povětšinou v ZZS nebyli, zájem o to není tolik veliký, ale lidi, je chtěj, a když dojedou, nemálo se stává, že do nich hučej.

 

Toč vše, 

určitě se zde vyjádří X lidí, tak to zde ukončím. 

Vozna

Hráč

1
24.6.2021 20:19

Bylo online 7 záchranářů a 11 policajtů, to bylo najednou tolik nehod nebo co. Prostě na to kašlete.

24.6.2021 20:23

To říkáš ty.

Z těch X záchranářů a X policistů ber v potaz i zaměstnance, kteří záchranáři nebo samostatně pracujícími policisty nejsou. ZZS zaměstnává třeba i psychology, PSA má rotné. 

ZZS zaměstnanci nejsou moc aktivní, co se týče kvantity, a když už někdo volný je, čeká je dalších X výjezdů.

PSA zaměstnanci toho zažívají nejvíce, minimálně jeden call se za pět minut objeví a bohužel to občas jsou věci neřešitelné během pár minut. Zároveň s Heist updatem přišly další povinnosti PSA.

Ale pokud si myslíš, že bys to zvládl lépe než my a všechen svůj IC čas věnoval RP IZS, rádi tě tam uvidíme. Určitě pro tebe bude zábavné dělat 600 hodin to samé.

Vozna

Hráč

1
24.6.2021 20:27

Tak samozřejmě nebudu dělat něco na co nemám čas, to by si měli říct někteří lidé co v ZZS pracují, ano jsou i výjimky, ale málo.

24.6.2021 20:28

Takže... Protože má někdo osobní život nebo nemá náladu RPit IZS 24/7, tak to nemají podle tebe RPit vůbec? Tak to hodně štěstí s tím, co z IZS potom zbyde. 

 

Vozna

Hráč

1
24.6.2021 20:33

Já myslím v IC by to měli rpit když jsou záchranáři, ať každý žije svůj reálný život víc než ten herní. Nebo by se mohlo opravit ať se ukazuje IZS, když má nasazený odznak a je opravdu ve službě, protože vidět 7 záchranářů online a jak nikdo nepřijede, pak čekat na admina, aby dal skip, je fakt otrava.

Jacko88

Hráč

41
24.6.2021 20:35

Ahoj, 

já třeba naprosto souhlasím s tím co psal Warez, já třeba dělám u HZS, naše práce je občas dost repetetivní, ale stále mě to baví, ale vezmi si to tak, když jsi hasič, přijedeš z výjezdu nebo ti skončí směna, tak jdeš domů nebo do baru, na oběd, prostě kamkoliv si odpočnout, z hlediska reálného živote není možné, aby jsi prostě pracovat celý den, musíš někdy odpočívat. A když si toto převedeš do herního světa, tak po práci v reálném světě jsi přepracovaný a ve hře, například na Skimu u IZS složek, tě to v určitou chvíli (třeba po 2 hodinách) přestane bavit a jdeš na benzínku, do kavárny nebo RPit se svým partnerem a to se dá brát jako že jsi přepracovaný a nebo ti skončila směna, nebo ten odpočinek po práci. Zpět k IC tématu. Pak se do práce vrátíš další den nebo později, a nechceš tu IZS složku opustit jen proto, že tě to RP v tuhle aktuální dobu nebaví, protože třeba zítra tě to zase chytne.

Vím že jsem to nevysvětlil úplně dobře, ale snad to někdo pochopí. 

Tímto to ode mě bude vše, papa.

-Jacko-

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~104

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024