Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ziadost o unban


neznamy#5408

Smazaný účet

8
24.6.2021 20:43, naposledy upraveno 24.6.2021 21:04 uživatelem neznamy#5408

dobry den dostal som ban za vracanie na miesto smrti,, ale ten typek ktory mi dal prve PK druhykrat neviem ako ma poznal zabijal ma bezdvovodne  v IC druhykrat mi tiez dal PK a vzdy mi daval PK ani neviem ako ma poznal,, kto chce video mam to natocene kludne poslem a vam ukazem kto mal pravdu :) a este ma okradal a nemal to natocene :) a este jedna vec tak dlhy ban nech sa stane co kolvek nejake non rp atd minule za nonrp driving za non rp acting  non rp inujures dostal jeden typek zato ban na 2 dny?? a ja za vracanie na miesto smrti dostanem 12 dni iba toto jedno ale ved poslem link na video pockajte naharava sa na ytb :)

24.6.2021 21:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

acaBeNendohzoR

Hráč

69
24.6.2021 22:27

Takže v první řadě ti velice děkuji, že si mi dal neuvěřitelné 3 hodiny na to se vyjádřit a až poté si mi začal psát na profil komentáře, protože jak jistě všichni ví, admini jen sedí u počítače a mačkají f5 na foru aby mohli ihned odpovědět na žádosti o unban. Teď k věci.


Dodané video není v celém obrazu, není vidět většina chatu, tudíž z toho nejde nic vyčíst, na videu je vidět jak ses vrátil na místo smrti, což je porušení pravidla. Pokud si měl pocit, že porušují pravidla, máš si podat report a né porušovat pravidla též.

Máš velice bohatou historii a od toho se odvíjí délka tvého trestu, za banem si stojím, video dokazuje že si pravidla porušil ty, nikoliv oni, proto tvoji žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~31