Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Qermo


Qermo

Hráč

16
28.6.2021 19:55

Přezdívka: Qermo

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušeností mám dle mého usouzení dost. Byl jsem admin nebo helper na různých Minecraft serverech a jsem i moderátor u pár menších Twitch streamerů.

Komunikační dovednosti: Dokáži navázat konverzaci vlastně na cokoliv. Mluvím plynně anglicky, česky a slovensky. Chtěl jsem se učit španělsky, rusky a německy, ale jsem línej, takže v těcho třech jazycích se najdou tak základy.

Mám čas: Řek bych, že mám čas furt. Navíc teď jsou prázdniny, či-li budu moct být na serveru i ráno. Můj spánkovej režim je dosti broken, takže i ve tři ráno mi nedělá problém hrát.

Další informace o mně:

Zdravíčko, vážení. Mé jméno jest Martin a jsem hoch z malebného městěčka nesoucí název Kroměříž. Na mé hlavní postavě mám momentálně sotva 100 hodin, ale dohromady, za všechny postavy co jsem kdy měl, by se ty dvě stovečky nasbíraly. Každopádně, na pozici helpera bych se moc rád dostal, samozřejmě z důvodu pomáhání hráčům, to je samozřejmé, ale mám docela dost zkušeností. (viz. nahoře) Jsem aktivní a hlavně dost komunikativní. Koníčky: Dost mě baví airsoft, to je basically tak všechno. Tím, že nemám koníčky, tím aktivnější mohu být, takže všechno má své pozitiva. Poslouchám převážně Eminema a americkej old school rap. (Dr. Dre, Snoop Dogg, D12, 50 Cent..) Chutná mi chlebík, pěkně s máslem, se šunkou a sýrem. Nejlépe gouda nebo ementál. Na to rajče a jemná vrstva majonézy. Chleba by měl bát čerstvý. No nic, zase jsme se až moc rozepsal i s informacemi, které s helper pozicí nijak nesouvisí. Pardon. Všem vám přeji krásný zbytek dne a úspěšnost na Skimu, kamarádi.

Robiiinek

Hráč

15
29.6.2021 11:41

Po pár nahraných hodinách s tebou v ZZS si myslím, že si velmi v pohodě člověk a na tuto pozici se velmi hodíš. Za mě určitě veliké ANO! ❤️

13.7.2021 23:25

Ahoj @Qermo,

moc se omlouvám za pozdní odpověď. Měl jsem poslední zkoušku, na kterou jsem se připravoval téměř měsíc, a pochopitelně jsem pak musel její úspěšné složení adekvátně oslavit, psychicky podpořit méně úspěšné a přesunout se zpět do místa svého trvalého bydliště, domluvit se na plánu stáží a opít se s přáteli, které jsem neviděl měsíce. Teď, když už je bouřka v dáli a internet mi zase funguje, navíc nemám spánkový deficit nebo zbytkový alkohol v krvi, můžu konečně odpovědět na přihlášky do HT.

S radostí ti oznamuji, že tvá přihláška byla schválená. Trvá-li tvůj zájem o členství v HT, kontaktuj mě, prosím, na Discordu, abych ti předal důležité informace. Od zítřka jsem na dva dny pryč, ale na Discordu ti odpovím. Najdeš mě tam jako SedliX#2670.


Powered by LeoSight IFS
LT~48