Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

.....


MahoJahotyc

Hráč

7
2.7.2021 12:57

nechapu proc jsem dostal ban za afk pri rp akci kdyz jsem mel status byl jsem na zachode, dal jsem si status a jedine co tak jsem odmitl zadost a pratelstvi a celou dobu jsem mel status a nebyl jsem u pc a do B jim psat muzu pokud vim 

acaBeNendohzoR

Hráč

69
2.7.2021 13:24

Pokud jdeš afk, máš jít do výběru postav, nebo se aspoň zašít někam kde tě nikdo nebude otravovat, to že zastavíš přímo u dálnice je tvůj problém. Samozřejmě bych tě netrestal za to, že by s tebou někdo začal rp, když si byl afk, ale ty jsi ještě psal do ooc chatu, takže si nazačátku afk nebyl. To že máš status tě opravdu nechrání, pokud nejsi schopen (nebo ochoten ) účastnit se rp akce, tak se chovej tak aby ses do žádné nedostal a né že to zapíchneš uprostřed silnice. Tvoji žádost zamítám, už jen proto, že se to ani jako žádost o UB nezvat nedá.


Powered by LeoSight IFS
LT~24