Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Petriik1


Flojsyk

Hráč

46
5.7.2021 00:24

Zdravím, mám tu stížnost na @Petriik1 z důvodů následujících.

03.07 kolem 23 hodiny večer jsem dostal ban od Petriika za pravidlo č.0. Včera jsem si zažádal o vysvětlení banu a případném zkrácení trestu nebo plném zrušení banu, nacož mi Petriik odpověděl následovně, cituji: ''Rovnou ti řeknu, že vám bany nezkrátím. Dokud budu admin tak mi hráče v Montgomery kropit nebudete a nebudete v něj dělat bojové pole.''

Pravidlo 0 ve zkratce zní, cituji: ''Členové AT mohou potrestat i hráče, který kazí herní zážitek ostatním, aniž by přitom porušil některé z definovaných pravidel. [nebo taky nedostatečné RP při RP akci]''. Z Petriikové odpovědi to zní že je důvod banu jednoduše ten že se kropilo zrovna v Montgomery. V žádosti o unban jsem přiložil také video z celé akce, doporučuji se nejdřív podívat na něj.

Teď abych přešel k tomu hlavnímu a vysvětlil co je na téhle odpovědi nesmysl. Žádné pravidlo nezakazuje střelbu v Montgomery, doslova sis teď na místě vymyslel nové pravidlo. U kamer ani u NPC střelba neproběhla, v tomhle nevidím absolutně žádné porušení momentálních pravidel. Abych taky podotknul na to že se tam vytvořilo ''bojové pole'' jak psal Petriik, tak hádám že si buď Petriik nepřečetl celé vysvětlení situace nebo nenahlídl pořádně na video, jelikož střelbu jsme nezačali my, ale banda ZZS v duty která po nás začala střílet s Glockama, jde to vidět jednoduše tak že kolega který stál vedle mě začal střílet až po tom, jakmile už v chatu bylo napsané: ''Slyšíš hlasité výstřely z pistole''. Chtěl bych vědět, co by jsi třeba ty dělal kdyby po tobě začalo střílet pár ZZSek uprostřed únosu? To jsme tam měli jen tak stát a nechat je ať si do nás střílí bez toho aniž bychom stříleli nazpátek? Zní to totiž tak, že ostatní si tam můžou střílet jak chtějí ale my ne, jelikož k tomu ''bojovému poli'' ke kterému tam došlo jsme měli IC důvod. Taky nebudu zmiňovat ten Rickroll na který jsi vložil odkaz pod slovem ''ZDE''.

Celou touhle stížností chci narazit na to, že Petriik udělil ban za pravidlo které špatně definoval, neboli které vůbec neexistuje + ho i špatně zformuloval a k žádosti o unban napsal naprosto arogantní a nesmyslnou odpověď.

Děkuji za váš čas k přečtení téhle stížnosti.

Samco69

Hráč

8
5.7.2021 11:54

Degrad Petriika ✅

Lexikonn udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.

Zdenek

Hráč

21
5.7.2021 12:47, naposledy upraveno 5.7.2021 13:13 uživatelem Zdenek

No nic, tak prostě někdo hodí RZP na stranu a začne do nich střílet. Dal bych péro do ohně za to, že to byl Killer 😄😄

Ne, teď vážně, aby to mělo nějakou pointu to co Vám chci sdělit. V herní části Montgomery se začne přepadávat, no, nevím, jestli je to úplně ideál, ale OK. To, že frajer v mustangu do nich naletí je docela komický a podle mě i možný ban za fear, ale to co předvedla osádka Rzety ? To jako vážně ?😄Hodit auto na stranu, jak kdyby z toho měla vyskákat ZJ a začít střílet ?! Nezlobte se na mě,  ale tohle je už fakt jak u volů. Jestli jste jim dali ban, tak ho měl dostat i pán v Mustangu a osádka rzety

 

edit1: a na pováženou je i to, jak frajer co měl být přepadnut zdržoval, to je přesně nešvar toho, že budou zdržovat a vědí, že mu za tu dobu někdo pomůže. Takže banu by se neměl vyhnout ani on. 

Holub

Hráč

46
5.7.2021 14:42, naposledy upraveno 5.7.2021 14:44 uživatelem Holub

@Zdenek Soucítím za tvé péro, Killer to nebyl. :D

Jinak můžu říct, že ta celá akce byla shitstorm. Na dotyčné byla zavolána Policie ještě předtím, než se to zvrtlo (vím to, byl jsem mezi těmi, co volali). Problém byl v tom, že ji měli naložit a zmizet (o což se snažili, to uznávám). Namísto toho se to protáhlo natolik, že přijela Policie, Hasičský Zásahový Sbor a kdo ví co dalšího. Kde je chyba? Prostě to měli udělat rychleji a šup šup (takové speedruny jsme tu už taky měli a u nich musím uznat, že fakt měli neskutečné tempo) pryč. Že to nejde? Jde to, někteří unašeči by vám mohli vyprávět.

Ten v Mustangu (heh, já) - to byla snaha o to využít moment překvapení. Zepředu to tam vykryla Policie či co tam bylo. Pokus byl neúspěšný, skončil s PK (fear je zde diskutabilní věc, byť do jisté míry tvůj názor uznávám a dávám ti za pravdu). Jenže je vtipné, že tam nebyla žádná snaha o injuries u těch v tom bílém BMW. Airbagy on by stačily (senzory by vyhodnotily srážku). Mimochodem totéž je tam v čase cca 3:54, kdy tam do toho samého auta napere zezadu Raptor. Jinak s tím BMW M5 hodně štěstí v těch kopcích v poušti. Dostali byste se maximálně pár metrů a čus (a ani to slavné Quattro u A8 by vám zde moc nepomohlo při zohlednění světlé výšky a faktu, že jste na silničních gumách s profilem slupky od banánu). Stejně tak můžu začít už samotnou srážkou Raptora se Skylinem. Okay, Raptora má přes dvě tuny a při zohlednění rychlosti a místa srážky se Skylinem můžu říct, že by Grace skončila s největší pravděpodobností mrtvá. JENŽE je zde problém - pořád došlo na srážku z boku v rychlosti cca 80-100 kph (můj odhad, poprosím kdyžtak toho, kdo toho Raptora řídil). To, že máš takové auto neznamená, že si jen tak v klidu zacouváš a napereš to tam znovu. Ano, na daném autě je dle popisku rám (zaRPený kdy?), ale pořád je zde jeden vcelku zásadní problém - airbagy. Senzory by v takovém případě vyhodnotily srážku. Pak vám tady doplním lehkou simulaci srážky a toho, jak by to auto dopadlo při odhadované rychlosti. Nebude to 100%, ale pokusím se o co nejbližší simulaci.

To kdybych měl hledat každou chybu v rámci daného videa. Ano, jsem hnidopich, ale jsou to stále pochybení. Neříkám, že jen na jedné straně, ale na všech stranách.

Kde se ale celá RP akce posrala? V bodě, kdy dostala Charlotte_Grace ban za něco, co bylo dřív a co podle mě není úplně ideální důvod banu, když tam byla IC příležitost. Zde byla chyba ze strany Rezekvitka, že ban dotyčný hráč nedostal až po celé RP akci. Proč? Mohlo se to dohrát i s tím vším, co zde bylo. Drobné chybky, ale nic extra zásadního, co by znamenalo ukončení celé RP akce v průběhu... ale dopadlo to tak, jak to dopadlo.

A nad čím opravdu zůstává rozum stát - proč je z HZS mafie? To je trošku porušení zdravého rozumu, ne? Neříkám nějaký ten kšeftík (v rámci možností a zdravého rozumu), ale tohle je už opravdu přepálené a ne že ne.

 

TL:DR - Všichni to svým způsobem posrali a ne že ne.

Zdenek

Hráč

21
5.7.2021 15:51

No nic, přišel sem o péro :D, ale ne, tím pádem se chci omluvit Killerovi za nařknutí. 
Takhle, je pravdou, že chyba asi byla u každého ze zúčastněných. 

Qermo

Hráč

16
5.7.2021 17:14

Zdravím. Chci jen říct, že osoba řídící RZP jsem byl já. Pokud si správně pamatuji, na místo jsem v RZP dojel až potom co se tam začlo střílet a původně jsem tam jel na výjezd. Slyšel jsem výstřely, byl jsem zmatenej a prostě jsem vystoupil, vzal si glocka do ruky, následně jsem se schoval za RZP a až poté jsem si všiml přestřelky PSA s vámi. Povedlo se mi jednou vystřelit směrem k vám, načež jsem dostal PK. Nepřišlo mi, že v celé situaci bylo cokoliv proti pravidlům a ban z Petriikove strany nebyl na místě (Pokud to všechno bylo tak jak si řek). Zároveň "banda střílejících ZZS on duty" nikde pokud vím nebyla. Byla tam pouze jedna RZP s posádkou složenou ze mě a stihl jsem vystřelit jeden jedinej náboj a to bylo už v průběhu přestřelky s PSA. Či-li důvod přestřelky musel být jinej.

ice

Hráč

18
5.7.2021 17:27

Souhlasím s tím co napsal Zdeněk.

Každý tam udělal svou chybu, ale ban za pravidlo 0? Nevím nevím.

Muj osobní názor je ten, že je to pěkná blbina. Odkdy se nesmí unášet a střílet v MG? Kdy se to banovalo?

Když už by měl někdo dostat ban, tak každý zúčastněný oné akce a nebo nikdo.

Kluci se snažili RPit rychle, ale osoba v autě jim to moc neumožňovala.

Za mě je blbost aby ZZS a HZS měli ve službě glock. (Od toho je PSA, nejsou to žádní ARTíci v přestrojení.)

IRL taky neřešíš kde jsi, prostě si vyhlídneš obět a vezmeš jí i v LA.

Pokud by se tohle mělo banovat tak by se mělo banovat tedy unášení a střílení v každém z měst.

Toť muj názor, poskládejte si to jak chcete.

Papa.

 

 

 

Qermo

Hráč

16
5.7.2021 17:40

Souhlasím s tím, že do služby by se zbraně brát neměli, jenže bohužel kvůli mufyjánům co neumí illegal RP, to moc nejde. Až se illegalRP dostane do normy, klidně přestanem nosit zbraně do služby, jen fakt nechci PK na každým výjezdu.

Holub

Hráč

46
6.7.2021 18:15, naposledy upraveno 6.7.2021 18:17 uživatelem Holub

Jak jsem slíbil, tak jsem dodržel. Otevřel jsem Automation, zkusil dát dohromady něco, co připomíná Raptora a R34 (ta věc ve videu připomíná Skyline leda tak z rychlíku, ale co už) a zkusil udělat repliku situace, která nastala během dané RP akce. Poté jsem nechal zkonvertovat obě auta do BeamNG a zkusil simulovat srážku, která nastala ve videu. Nejdřív tedy doporučuji se podívat na dané video.

Jaké je zde rozuzlení? Osoba ve "Skylinu" by skončila mrtvá, popřípadě s vážnými poraněními. Jenže stejně tak je zde viditelné poškození na Raptoru (tady za to může skutečnost, že se mi nedopařilo dát rám napevno, ale situace s rámem napevno by nebyla o moc lepší). S autem by se dalo vyjet, ale nebylo by to nic moc extra příjemného na řízení a už rozhodně bych nepokoušel štěstí jako v případě hráčů ve videu a nesnažil se o další poškození na vozidle. A to se na výsledku z BeamNG podepisuje i fakt, že konverty z Automation mají všeobecně daleko větší odolnost k poškození (to bych tím tuplem nepřál nikomu být v tom Skylinu). To jen pro obrázek k celé věci.

Ještě jsem zapomněl - ta sejmutí BMW zadkem Raptora by vyústilo v docela zajímavou geometrii u BMW - s tím bych už opravdu nikam nejel.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~171