Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Dukaz k nečinnemu soudu


neznamy#3931

Smazaný účet

19
10.7.2021 12:35, naposledy upraveno 10.7.2021 12:37 uživatelem neznamy#3931

Podatel:íJakub Bocek

Věc: Dukaz že soudce ma hledat termin soudniho řizeni

Odůvodnění: Protože mi napsal soud respektive JUDr. William Stengel, Ph.D že nic takovyho nebylo napsano,přiložim vam dopis kde tohle napsano bylo,Tudiž se takzvaně Muj připad rychle zamemtl pod koberec a odmitalo se ho řešit soudnim řizenim tedy žadam o znovu otevřeni připadu a soudniho řizeni,Tohle je nepřipustne aby Vlada SA měla nepořadek k memu podnětu a odvolani se dostat na svobodu abych mohl normalně žit,My svobodě a vyslechnuti jste nedali šanci a neměl jsem šanci si ani sehnat pravnika protože Policie byla zaneprazdněna? chci vědet co a jak probihalo a odpověd taky na tyto otazky, Žadam vas o to v několika podnětech takže to beru jako neschopnost,Děkuji.

Záměr: Chci poukazat kde mi soudce zděloval že mam čekat na termin,

Přílohy: https://leosight.cz/forum/topic/4198 uplně na spodu papiru.

Dopis byl vyslan Vězenskou službou z: Věznice Las Payasadas, Bone County 2391.

11.7.2021 05:01

Adresát: Jakub Boček.

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Bočku,
to, co zde uvádíte je polovičně pravda. Opravdu minulý soudce, pan Mason ve své odpovědi řekl, že bude plánovat řízení k Vašemu odvolání. Každopádně nyní žádný Mason zaměstnán u vrchního soudu není. 

Abych to shrnula stručně a jasně, žádné odvolání prostě nebude. Na vrchní soud zasíláte neustále podněty týkající se Vašeho odvolání. Věřte tomu nebo ne, nejste jediný. V současné době se čeká na vyřízení DVACETI SEDMI podnětů, a to jen od civilistů. Dále je na řadě několik zrychlených soudních procesů od policie, jejichž počet uvádět nechci. Kvůli bezpečnosti. Děláme co můžeme. Pokud budete neustále zasílat takovéto podněty, budeme je automaticky zamítat a skartovat. Podmínky, kdy začneme teprve UVAŽOVAT o zahájení řízení, co se týče Vašeho odvolání jsem Vám uvedla v minulé odpovědi


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30