Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - MamSeknutePiko


asdf

Hráč

15
22.7.2021 23:00, naposledy upraveno 23.7.2021 20:41 uživatelem asdf

Přezdívka: asdf

Věk: 16

Zkušenosti: S pozicí nulové, s roleplayem samotným bych si dovolil tvrdit, že nadprůměrné.

Komunikační dovednosti: Na vysoké úrovni, považuji se za extroverta.

Mám čas: Většinou tak na večer, na hodiny těžko říci, řídím se podle nálady

Další informace o mně:

Inu, jak jsem již zmínil, jsem extrovertní typ, s čímž se pojí mé záliby, a také výběr školy. Chodím na školu, jež se nachází ve Šluknově, oboru bezpečnostně právní činnost. Zaujal mě předmět kriminalistiky, tím pádem budu nějaký vyšetřovatel, možná za pár let... Nebo dávat lístečky za stěrače, taky možnost. Mezi mé záliby patří chození s reprákem a bandou podobně inteligentních jedinců po městě, dále také rád navštěvuji fitness centrum, hraji videohry, nebo sleduji různé filmy,dokumenty apod. (viz profilovka) Jak jsem se dostal k GTA, MTA a skimu samotnému? GTA již pár let hraji, byl jsem znám jako sawner, na jistém serveru. Chtěli jsem obnovit různé akce mezi gangy, tudíž jsem hledal sawnery podobné úrovně, přičemž mi právě jeden z uchazečů pověděl o skimu, tudíž jsem to začal googlit, našlo mi to nějaké lyže nebo tak, takže mi stejně musel poslat odkaz. Rozklikl jsem, v očích jsem měl jiskru Ratajistickou a pak už to nějak šlo za sebou mno.

15.8.2021 22:54

Ahoj @asdf,

Po přečtení a zhodnocení tvé přihlášky ti musím sdělit, že na pozici helper v tuto chvíli nepostupuješ. Důvodem je zásadní nesouhlas komunity s tvou přihláškou.

Přesto neztrácej naději, věřím, že pokud se s komunitou lépe seznámíš a příští přihlášku lépe formátuješ, budeš úspěšnější.


Powered by LeoSight IFS
LT~50