Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Foxik72


25.7.2021 17:21, naposledy upraveno 25.7.2021 19:36 uživatelem kixoF

Přezdívka: Foxik72

Věk: 15

Zkušenosti: owner několika discord serverů a helper na menším minecraft serveru

Komunikační dovednosti: rychle se chytnu do konverzace, rád navazuji kontakt s lidmi které ani tak moc neznám

Mám čas: každý den až na středy

Další informace o mně:

Ahoj, říká si Foxík/Fox už od 12 kdy jsem začínal hrát hry na počítači. Moje úplně první hra na počítači bylo League of Legends které se držím furt. Na skimu mám nahráno okolo 200 hodin a server jsem si dost oblíbil už kvůli tomu kolik tu denně hraje lidí. Na skimu jsem poznal fakt hodně fajn lidí se kterýma se dobře hraje a povídá/píše. Také rád speedrunuju hry jako je Mafie 1, Mafie 2, minecraft a podobné. Rád pomáhám lidem a rád si například čtu žádosti o unban a říkám si co by tam ten člověk mohl napsat lépe. Rád bych se stal helperem protože dokážu řešit věci v klidu a rád bych urychlil řešení reportů aby si lidi nestěžovali na čekání na report, v řešení reportů bych byl nestranný a nikomu bych nenadržoval. S pozdravem a láskou Foxík ;)

 

15.8.2021 22:56

Ahoj @kixoF,

Po přečtení a zhodnocení tvé přihlášky ti musím sdělit, že na pozici helper v tuto chvíli nepostupuješ. Důvodem je ban, který jsi nedávno ve hře dostal a zásadní nesouhlas komunity s tvou přihláškou.

Přesto neztrácej naději, nahraj dalších pár hodin na serveru, blíže se seznam s komunitou, a až budeš mít alespoň jeden měsíc čistou historii trestů, můžeš podat přihlášku znovu.


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo