Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Fyolarwir


Fyolarwir

Hráč

6
26.7.2021 00:13

Přezdívka: Fyolarwir

Věk: 19

Zkušenosti: Dosti obsáhlé, s právy jsem již několikrát působil na různých postech napříč CZ/SK RP komunitou a i zde na Leosightu.

Komunikační dovednosti: Z hlediska komunikace se zákazníky jsem dosti zaběhlí, protože moje zaměstnání mě k tomu jednoduše donutilo.

Mám čas: Individuálně ale nemám pocit, že bych věci nestíhal tudíž i serveru bych se věnoval, samozřejmě v rámci možností.

Další informace o mně:

Zdravím, dříve jsem působil na Leosightu jako "Kapralek" tuto skutečnost řada Vás již ví a rozhodl jsem tuto informaci zde i použít. Pozici dřívějšího Supporta " GM " jsem opustil z důvodu větší pracovní vytíženosti. Rozhodl jsem se požádat o pravomoce byť obyčejného Helpera tak z důvodu být opět nápomocným hráčům kteří mají zájem se RP naučit a mají zájem hrát solidní RP. Ti kteří RP neradi hrají jako RP ale spíše jako FreeRoam alespoň trochu myšlenku RP osvětlit a ukázat jim podstatu samotné hry. V momentální době vystupuji v RP jako Leon Periwinkle a nemohl jsem si nepovšimnout jistého klišé, hráči kteří zde hrají jsou převážně tzv. neznalci RP a opravdu je škoda, že si hru samotnou neuvědomují. Nicméně co bych vám mohl říci o sobě, jmenuji se Zdeněk, táhne mi na dvacet a žiji ve středočeském kraji, na RP scéně působím přes něco málo 5 let a jsem vášnivým hráčem čistého a solidního RolePlaye. Právě na RP jsem strávil dost času co se týče her ale nepohrdnu ani obyčejným Minecraftem občasně nějakou tou FPS hrou. Vyžívám se ve výrobě excelových tabulek které velice rád aplikuji do hry, což někteří z Vás moc dobře vědí. Dříve jsem se věnoval badmintonu dá se říci občasně.. pro zábavu nikterak sportovně. Hrával jsem docela dost CS:GO a CS:1.6 - před RP. Já doufám, že někoho moje přihláška zaujme, budu rád za každý názorový komentář. Děkuji za přečtení a věnování pozornosti, S pozdravem, fyo

Zeintar

Hráč

49
26.7.2021 09:39

Krásná přihláška, jen ty gramatický a pravopisný chyby ti to kazí :(

26.7.2021 20:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Spam
15.8.2021 22:47

Ahoj @Fyolarwir,

Po přečtení a zhodnocení tvé přihlášky bych ti rád sdělil, že na pozici helper postupuješ. Kontaktuj mě, prosím, na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám další informace. 


Powered by LeoSight IFS
LT~76