Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Ressetth


Ressetth

Hráč

14
26.7.2021 21:32

Přezdívka: Ressetth

Věk: 17

Zkušenosti: Bohaté zkušenosti v oblasti roleplaye z různých SAMP serverů, taktéž jsem zde již jednou působil jako člen HT a nahrál něco přes 800 hodin.

Komunikační dovednosti: Preferuji textovou komunikaci, dorozumím se vícero jazykama.

Mám čas: Individuálně, někdy mohu být na serveru celý den, někdy kvůli práci jen na pár hodinek.

Další informace o mně:

Ahoj! Jak jsem již psal výše, několik měsíců, někdy začátkem roka jsem zde v Helper týmu působil, každopádně mi poté notebook vypověděl funkčnost, takže jsem byl nucen HT opustit a na pár měsíců taktéž opustit tuto komunitu kvůli časovém vytížení ze strany školy apod. Zkušenosti mám podle mého názoru bohaté, hlavně díky působení na různých SAMP serverech. Pokud nepočítám působení zde na Skimu, naposledy jsem tedy působil jako administrátor na samp serveru, kde jsem získal ještě více zkušeností než jsem měl. Chtěl bych se tedy vrátit zpět do HT a nadále předávat mé zkušenosti z roleplaye novým hráčům kteří sem zavítají. Děkuji za přečtení a jako na konec bych chtěl popřát všem, kteří se na tuto pozici hlásí hodně štěstí.

15.8.2021 22:47

Ahoj @Ressetth,

omlouvám se za pozdní odpověď. Po přečtení a zhodnocení tvé přihlášky bych ti rád sdělil, že na pozici helper postupuješ. Kontaktuj mě, prosím, na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám další informace. 


Powered by LeoSight IFS
LT~50