Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek


31.7.2021 22:24, naposledy upraveno 31.7.2021 22:27 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 16

Zkušenosti: Mám bohaté zkušenosti v RP. Na menších serverech, jsem působil jako člen Admin-Týmu, tudíž mám nějaké zkušenosti i v této profesi.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti mám vcelku bohaté. Dokáži hovořit na jakékoliv téma, klidně i minutu. Ovládám plynule polštinu, češtinu a základy ruštiny a angličtiny.

Mám čas: Záleží podle školy, ale dokážu hráti na serveru minimálně 6. hodin... občas i více.

Další informace o mně:

Vážení hráči a vážený Admin-Týme,
Pro ty, co mne ještě neznají, ale pochybuji, že by mě někdo neznal.
-Jmenuji se Patrik. Jsem sympatický, milý, spravedlivý, výpomocný a pracovitý člověk. Jsem člověk, který se   dokáže do pár dní naučit hodně věcí. Mezi mé koníčky patří sportování (i když na to nevypadám :D), konkrétně   běh a fotbal. Občas, jak mám volný den, tak si zajdu do fitness centra, abych chodil nějaké ty kilča... :D Jsem   člověk, který dokáže pomoc jakémukoliv hráčovi a s čímkoliv.

Jak jistě víte, tak toto je moje čtvrtá přihláška do Helper-Týmu. Vždy, jak jsem měl danou přihlášku do Helper-Týmu, tak jsem obdržel v polovině měsíce ban. Za ty dva měsíce, co jsem si nepodával přihlášku, tak jsem nabral nové zkušenosti v RPčku a komunikaci s lidmi. Celkově, jsem opanoval své chování. Momentálně si dávám pozor na to, co RPím, jak to RPím a hlavně, abych neporušil žádné pravidlo a musím říci, že se mi daří. Po každém trestu, jsem se ponaučil. Jsem prostě člověk, který jak něco poruší (Jak dostanu třeba ban), tak se okamžitě ponaučím.

Vím, že hodně z Vás, mi určitě nedá reakci "souhlasím" a to plně respektuji.
Vím, co jsem dělal a žádám vás o šanci. Předem děkuji lidem, co si přečetli tuto přihlášku a na tuto přihlášku, nahodili reakce "souhlasím".

Pokud mi dáte reakci "nesouhlas", tak budu rád za odůvodnění, abych do příště, mohl vychytat věci, které dělám špatně, protože jak se říká "Nikdo není bezchybný".

Přeji krásný zbytek dne,
- Kolpanek

1.8.2021 09:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
1.8.2021 10:52

Vedie mi firmu, borec... Šup sním do H-tímu!

JokerB

Hráč

14
1.8.2021 12:35

Kolpanek je borec change my mind. Suhlasim 

Zeintar

Hráč

49
1.8.2021 12:43

 

Mind changed?

1.8.2021 13:37, naposledy upraveno 1.8.2021 13:40 uživatelem Kolpanek

Zdravím Zeintare,
Jak vidíš, dostával jsem bany, sám jsem se přiznal. Jak jsem psal... z daných banů jsem se ponaučil a již dva měsíce jsem nedostal ban. Konkrétně 3.8 to budou dva měsíce, co jsem neobdržel ban. 
Vím sám, jakou mám historii banů.

Nemusíš mi věřit, že jsem se ponaučil a já to respektuji, ale věz, že jsem se velmi... velmi ponaučil. 

JokerB

Hráč

14
1.8.2021 15:28

Čau Zeintar, no my mind not change :D. Ako už písal kolpanek posledny ban dostal pred 2ma mesiacmi, za tie 2 mesiace sa kolpovo RP zlepšilo.

3.8.2021 10:05

Kolpanku, u tebe je to fakt těžký.

Jakožto člověk, který s tebou přichází ingame do styku snad denně a zkusili jsme různé okolnosti, myslím si, že úroveň tvého RP dokážu odhadnout. Narozdíl od zájemců do HT, kteří kvůli tomu nutí svá /me a /do na sílu, jen aby to nějak vypadalo, ty si udržuješ furt nějakou stejnou úroveň. V tom ti fandím. 

Problém nachází, když se podíváme na tvou historii a incident s CK podmínkou. Na druhou stranu, historie je poměrně starší a nejsou tam věci typu urážky členů AT, tím pádem si myslím, že z tohoto hlediska ses mohl poučit. Pamatuj ale na svůj poslední pokus o přihlášku do HT, kdy jsi vstoupil s téměř čistým štítem a následně jsi kvůli banům musel přihlášku zrušit. Studuj pravidla, sekej latinu a zvládneš to. Já osobně si myslím, že bys šanci dostat měl, byť jsi občas až moc velký jouda, co se týče uvažování o pravidlech. To si neber ale nijak zle, každý jsme nějaký. Hodně štěstí.

2.9.2021 10:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~139