Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Smail aneb když něco víc nefunguje než funguje


Holub

Hráč

46
4.8.2021 16:26, naposledy upraveno 4.8.2021 16:32 uživatelem Holub

Smail. Integrovaná a již předvytvořená emailová adresa je tady skoro od začátku serveru a ačkoliv musím říct, že nějaké změny k lepšímu zde byly (kolikrát nefungoval vůbec), tak stále jde o rozbitou mrdku z krtka. Ano, je to rozbité a kolikrát do takové míry, že nemáte ani šanci zjistit obsah zprávy (minimálně ne ve hře). Jistě, jsou chvíle, kdy Smail funguje jak má, ale těch není tak moc. A se vší upřímností - už to (nejenom) mě opravdu sere. Je to tu neskutečně dlouho a stále je to rozbité jako nic jiného. Že mám používat Discord? Mírně řečeno nasrat, neboť chci mít dané věci řešené IC a hlavně nechci být na Discordu, kde jsou konflikty na každodenním pořádku.


Rozbité formátování aneb když si text uteče někam do hajzlu
Tohle je klasika - Smail si v půlce slova (a je jedno kolik má písmen) usmyslí, že je to potřeba rozdělit. A pak z toho vznikne třeba tohle.

 

Jako sorry, ale aby mi Smail rozdělil slovo kupuji na tři řádky (a ještě stylem ku-p-uji), tak už je něco špatně. Nejvíc vtipný je ale na tom fakt, že doslova stejný email, odeslaný někomu jinému, je relativně v pořádku. Asi tam kopírování domrdává celý formát zprávy.


Text jednoduše není

Taky dobrá pochutina - přijde vám IC pracovní mail a... hold on, jsou v tom dva řádky!

Schválně pak udělám v offtopicu hru s názvem "uhádni zbytek emailu", pač tady hádat co je obsahem musí být opravdová komedie. Kdyby se mi tohle stalo jednou, tak neřeknu křivého slova (nic není dokonalé), ale takových mailů mám hned několik a kolikrát to jsou důležité IC věci! Mňam do π-či.

Dobrá, u poslední věci jsem nakonec použil Discord, pač už se to nedalo.


Emailů s těmito problémy mám mnohem víc (jen je nechci zveřejňovat kvůli možnému MG, neboť dané maily mají ještě nějaký IC význam) a je opravdu znepokojivé, že se Smailu nedostává péče, které si zaslouží. On totiž jinak není špatný, jen jeho dětské nemoci nikdo moc neřešil. A pak se není čemu divit, že mi lidi píšou do PM ohledně toho, zda jim nedám Discord, že mi to (něco) pošlou takto IC. Popravdě se jim nedivím, ale nemám náladu si přidávat za den 5-10 různých lidí jen kvůli tomuhle. Jako sorry, ale fakt ne.

Ano, teď začne shitstorm v podobě "pRoČ sI tO nEoPrAvÍš SáM, kDyŽ jSi KuA tAk cHyTrÝ?". A já vám taky řeknu proč - je tady docela dost lidí, co se s těmito věcmi učí a věřím tomu, že by díky tomu měli šanci něco dokázat. Jo, to je ten nápad! Dejte těmhle lidem možnost ukázat jak by mohl vypadat a fungovat nově vytvořený Smail! Smail 2.0! Nebo klidně stačí opravit dětské nemoci, které má ten stávající. Je mi jedno, jestli to bude zářit barvami jako vlajky na pridefestfucks. Je mi jedno, jestli to bude vypadat jako výtvor dvanáctiletého člověka. To hlavní je ať to funguje. Nic víc od IC mailu nechci.


Powered by LeoSight IFS
LT~33