Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška TS3 Administrátor - Alfondra


Alfondra

Hráč

37
28.10.2019 22:52

Přezdívka: Alfondra

Věk: 17.9

Zkušenosti: Bohaté

Komunikační dovednosti: Pestré

Mám čas: Ano

Další informace o mně:

Dobrý večer, jmenuji se Ondřej a jsem Pražák. Věřím, že mnoho z Vás mě již zná, ale z důvodu neaktivity herního serveru Skimo, jsem byl vyloučen z Admin Teamu. Jelikož mi velice chybí podílet se na vzestupu LeoSightu, řekl jsem si, že zkusím své štěstí na mnou prozatím neprobádaném poli působnosti a to TeamSpeak serveru. Mé komunikační dovednosti jsou, troufám si říct chvalitebné. Ovládám český a anglický jazyk chvalitebně psanou i mluvenou formou. Čas mám skoro každý den, pokud zrovna nejsem v práci, nedesinfikuji játra nebo neběhám po lese s Útvarem podpory speciálních operací nebo 19. Průzkumnou skupinou Viper. Se správou TeamSpeak 3 serverů mám zkušenost již z minulosti. Spravoval jsem pár vlastních TeamSpeaků včetně tvorby a údržby místností a správy permissí a ikonek. Myslím si, že mám smysl pro spravedlnost, jsem spolehlivý. komunikativní a nenávidím nedochvilnost. Na druhou stranu nejsem příliš empatický a mám občas problém s vyjadřováním se ve stresových situacích. Znají mě členové A-Teamu i hráči napříč komunitou, v A-Teamu jsem byl bez pár dní rok, takže vím, jak vše funguje, co očekávat a co ode mě bude očekáváno. Kromě zájmu být stále součástí Admin-Teamu narážím svou žádostí také na skutečnost, že současný administrátor TS 3 serveru už není tolik aktivní a přeorientoval se spíše na jiný komunitní TS server po menší neshodě majitele týmu 29. PSU s několika členy. Předem děkuji za reakce. S přáním hezkého dne.. -Alfondra

18.11.2019 22:09

Pozici TS3 Administrátora zrovna nepotřebujeme, máš-li zájem se do AT vrátit na jinou pozici, můžeme si o tom promluvit.


Powered by LeoSight IFS
LT~18