Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - LOPATA


LOPATA

Hráč

16
12.8.2021 00:11, naposledy upraveno 12.8.2021 00:17 uživatelem LOPATA

Přezdívka: LOPATA

Věk: 21

Zkušenosti: Adminovani Moderování a Helperství na Sampu

Komunikační dovednosti: 10/10

Mám čas: 24/7

Další informace o mně:

Jsem LOPATA je mi 21 a na Helpera se hlásím protože vidím spousty nových lidí co potřebují nějak pomoct či zaučit.. A hlavně vidím nedostatek Helperů tak bych chtěl se svéma zkušenostma nějak přispět.. Dříve jsem byl Helper na jednom Samp RP serveru u kterého jsem se časem dostal přes Moderátora až na Admina.. Takže mé zkušenosti jsou celkem bohaté.. Času mám dost jelikož už přes půl roku marodim.. S lidmi dokáži komunikovat v klidu a všemu vždy nejlépe vyhovět, takže jsem celkem pohodový člověk a když mě lépe poznáte, uznáte že je to pravda.. To je asi vše co bych o sobě mohl říci.. S pozdravem LOPATA

MPBGamerZones

Hráč

1
12.8.2021 21:25

Ty, si na GTA Realu, totálně selhal.. tvoje autorita tam končila tak že když ti někdo řekl Pravdu, tak si dal prison, nebo rovnou kick.. a naposled s tebou, nějaká akce, jak to dopadlo.. Mafie s 3 lidmi jde proti celému PSA, a když se potom všechno uklidní, tak najednou jdeš, jedeš v odtahovce za tebou tank, a skin nastavený nahý ženský.. To je RP jak prase.. a prej pomáháš.. To určitě.. Ty akorát pomáháš serveru tak že odcházejí lidi.. Takže kdyby si měl být tady, tak by to bylo pro RP úplně konec.. 

Anonym (ten co si ho pamatuje, a ví jak se choval) + další človíček

 

2.9.2021 10:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~64