Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - RobiikCZ

RobiikCZ

Hráč

4
2.3.2020 19:08

Přezdívka: RobiikCZ

Věk: 16

Zkušenosti: Tak celkově s RP mám dosti zkušenosti, RP již hraji čtvrtým rokem a nepřestává mě to bavit, naopak, čím dál tím víc mě to nehorázně baví a já sám považuji mé RP na vysoké úrovni, no ego 😅. Zkušenosti s AT mám taktéž, na třech serverech jsem vystupoval již jakožto Support serveru, dle mého je tento post jednoduchý a i tak si ho velice vážím, jde o to pomáhat novým hráčům a nebo i těm kteří zrovna něco nevědí, já sám osobně velice rád řeším reporty, ano reporty klidně beru i pořád jelikož jsem i za tu dobu co jsem byl Support stíhal i to IC, tudí jsem zastánce tehož názoru že i na 100% stihneš brát pořád reporty a stihneš i to IC, děkuji. 🙂

Komunikační dovednosti: Mám TS3 a Discord, nestydím se mluvit přes ts ani discord.

Mám čas: Skoro každej den v týdnu ale asi nejvíc SO-NE

Další informace o mně:

Tak, jmenuji se Robert Procházka a pocházím z Prahy, chodím do 9 třídy ZŠ Janského v Praze, mé oblibené koníčky jsou např.: fotbal, basket a nebo vybíjená. V mém volném času chodím většinou s kamarády ven, popovídáme si a nebo si jdeme zachlastat, taktéž si ve volném čase velice rád zahraji MTA RP, jelikož je absolutně baví RP a doslova ho miluju 😂 občas sleduji i Mikeše a jeho problémy s MP, baví mě to a myslím si že některé videa dokážou být i naučné, jelikož v několika videích padnou některé zákony ať už o Policie a nebo i okolní, taktéž tam někdy i padnou práva osob, které jsou dle mého taktéž naučné a je důležité tyto věci znát do budoucna, přeci jen, nevíme co se stane v budoucnu a ty zákony budete muset znát, to by bylo vše takto ode mne, děkuji.

Pavel42

Hráč

28
3.3.2020 19:42

Podle mikešoslava to bude jistě velmi kvalitní RP ... :D

Bože bože bože...

3.3.2020 19:52

Dle tvé předchozí přihlášky ti již před 2 lety bylo 16 a teď je ti taky 16. V minulé přihlášce jsi psal, že chodíš na střední školu a najednou jsi na základce. Jaká náhoda, že 16 let je naše spodní hranice pro vstup do AT. Je možné, že ti teď už je 16, ale to by znamenalo, že jsi ve své předchozí přihlášce lhal. Pravděpodobně jsi však lhal v obou přihláškách. Z tohoto důvodu přihlášku zamítám!