Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Jesus


Jesus

Hráč

26
17.3.2020 22:22

Přezdívka: Jesus

Věk: 20

Zkušenosti: Dříve supportem zde nejsem zkušený rád bych spíše se zaučil ohledně té pozice.

Komunikační dovednosti: Mluvit umím, komunikace s lidmi mi nedělá žádný problém když by jsme se o tom bavili jazykově tak češtinu dá se říct že ovládám slovenským bratrům rozumím a angličtina jop s tou se tak trošku domluvím.

Mám čas: Karanténa je na scéně do práce momentálně nechodím takže čas tu bude ale tak většinou okolo 15-16:00

Další informace o mně:

Pocházím z Prahy je mi 20 let momentálně se flákám u počítače do práce nechodím rád sleduji anime (jop jsem weeb) mám rád hudbu hraji na klavír jsem spíše amatér jsem nekonfliktní a přátelský mám rád humor ale když je třeba jsem schopen řešit věci seriozně. V momentální době jsem trávil hodně času na FiveM kde je RP o něco jiný než třeba MTA a upřímně doma je doma vždy se rád vrátím k MTA abych to ještě protáhnul tak vám sem dopíšu spoustu nezajímavých věcí v poslední době sem se začal zajímat o japonské káry asi moc sleduju rychle a zběsile.

17.3.2020 22:26

@Jesus Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici MTA Administrátor.


Powered by LeoSight IFS
LT~20