Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kenny15


Kenny15

Hráč

19
27.8.2021 15:10

Přezdívka: Kenny15

Věk: 16

Zkušenosti: Hl. Support na jednom serveru, cca 3 měsíce, potom vyvíjení dalších projektů.

Komunikační dovednosti: TS3 + Discord, mluvím česky, anglicky a německy, takže není problém. Ještě Moravštinů :)

Mám čas: Jak bude potřeba, na Skimu jsem většinou až k večeru.

Další informace o mně:

Čau lidi! Jmenuji se Kenny, teda ne. Jmenuji se Štěpán, ale to už lidi co mě znají, tak asi ví. Bydlím na Moravě, tož sa nečudujte, že ňa nebudete rozumět. Co bych vám tak o sobě řekl? Su nekonfliktní, kamarádský a společenský typ člověka který rád dycky s něčím pomože. Jinak hraju rekreačně fotbal, občas si idu aj v zimě zabruslit. á ještě hraju badminton a také su hasič, co jste si asi všici všimli. Studuju automechanika v Brně a zatím sa nějak tak daří. Proč se hlásím na Helpera? No, dyž vidím tu spoušť, kterů přinášajů nový hráči, tak mňa tečů slzy z očí. Je tu potřeba mít člověka, který jim to vysvětlí tak, že aj kdybych je zbudil o půlnoci, tak to mosijů umět jak když byčem mrská. Uvidíme no. Jediná moja záporná věc je, že sa strašně hádám ale stejně mám dycky pravdu :). Hold prostě to tak je...člověk s tím už nic neudělá. Naučím toho dost, zahraju kvalitní RP i něco jiného než MTA. To by bylo asi vše. Mějte se krásně. :)

Fyolarwir

Hráč

6
27.8.2021 23:46

Zdravím tě Kenny.

Ačkoliv si dlouhodobý RP hráč dejme tomu i na té vyšší úrovni, občasně máš takové manýry, že se prostě na tento post za můj názor jednoduše nehodíš. Stejňak tak i na jakékoliv jiné pozice co se týče "pomáhání hráči" nebo "píár" nejsi jednoduše za mě vhodný.

Měj se hezky.

bit

Hráč

50
28.8.2021 23:41

Já myslel žes odešel...

Lexikonn udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování u přihlášky
4.9.2021 10:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~88