Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DnOndra


DnOndra

Hráč

50
27.8.2021 16:16, naposledy upraveno 27.8.2021 16:17 uživatelem DnOndra

Přezdívka: DnOndra

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušeností mám dostačující, jelikož jsem už byl v Admin Teamu jakož to Helper, Trial Game Master, Game Master a Game Admin.

Komunikační dovednosti: Mám dosti veliké, z mých zkušeností.

Mám čas: Záleží podle okolností, školy a vlastních zájmů, ale většinou 4-6 hodin.

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Ondřej a je mi patnáct let. V Admin Teamu jsem už byl tak 4-5 měsíců, a zkušenosti s touto pozicí mám dosti velké. Celkově jsem pohodový člověk, a nemám zapotřebí být nějak toxický. Asi se ptáte na důvod, když jsem v Admin Teamu byl tak proč jsem odešel ? .. Tak, na to znám jenom jednu a jednoduchou odpověď. Odešel jsem z osobních a rodinných důvodů a taktéž si více užíval prázdniny s kamarády. Potřeboval jsem si dát větší pauzu, a nechtěl jsem v Admin Teamu zabírat místo, které třeba teď má někdo jiný. Spolupráce s týmem mi docela dost chybí, proto jsem se rozhodl sepsat tuhle přihlášku. Pocházím z Ústeckého kraje, kde žiju už mých patnáct let a nelituji toho.. Mezi mé záliby patří florball, cestování, hraní a programovaní různých jazyků a stránek. S MTA jsem začínal cca před dvěma roky, kde jsem RolePlay neuměl vůbec ovládat a taky mi nějakou dobu trvalo než jsem se pravidla všeobecně naučil. Abych pravdu řekl, ze začátku mi to dělalo celkem problém se to naučit.. Ale postupem času to šlo, a teď RP ovládám na vysoké úrovni bych řekl. Na tomhle Skimu hraju od začátku, a mám nahráno zhruba 1,7 tisíc hodin RPčka, z toho odeberu pár hodin kvůli zaučování nováčku a řešení reportů. Myslím, že nikdo nikdy se mnou neměl žádnej zásadní problém, až na pár lidí kteří dostali ode mě ban "neprávem".. Myslím, že se více rozepisovat k této přihlášce nemusím a věřím v dobrý výsledek.

-Ondřej

Robiiinek

Hráč

15
27.8.2021 21:31

Není třeba mluvit, chci ho zpátky.❤️❤️❤️

28.8.2021 15:51

Milý, upřímný, dobře se s nim pracuje. Také má velké zkušenosti a hodně jsem ho naučil 😁.

 

Jsem za, tady není třeba diskutovat.

28.8.2021 18:33

O zkušenostech zde snad ani nemá smysl psát, Ondra zkušený rozhodně je. Mimo jiné je taktéž ochotný a hodný, zvládne se postavit jakémukoli problému.

Co víc říct, než že se těším na budoucí spolupráci v AT. Souhlasím a přeji hodně štěstí.

28.8.2021 19:55

Skvělé RP, skvělé chování, skvělé zkušenosti. Nic víc říkat netřeba, stoprocentně ano.

30.8.2021 12:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~87