Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení 29.8.2021 I.Č. 2021-29-08-zzs-3

1 2 3



Fyolarwir

Hráč

6
29.8.2021 00:36, naposledy upraveno 29.8.2021 00:42 uživatelem Fyolarwir

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA SAN ANDREAS


N Á B O R   O T E V Ř E N
I.Č. 2021-29-08-ZZS-3


Vážení spoluobčané, Zdravotnická Záchranná Služba příjme nové kolegy. 

Nabízíme následující posty:

 

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA 

 

Lékař - volných pozic 2/2 ( aktualizováno 29.8.2021 )

požadavky: VŠ – lékařská fakulta specializovaná způsobilost v oboru urgentní medicína, anesteziologie a intenzivní medicína, chirurgie, vnitřní lékařství, všeobecné praktické lékařství, pediatrie ukončení základního kmene zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost

Zdravotnický záchranář - volných pozic 10/10 ( aktualizováno 29.8.2021 )

požadavky: VŠ - lékařská fakulta specializovaná způsobilost v oboru urgentní medicína, úrazová medicína zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost


V případě nejasností či dotazů, kontaktujte

Zdravotnická Záchranná Služba
Ředitel ZZS : MUDr. Leon Periwinkle, dipl. z. z.
tel.: 632-907
smail: leon.periwinkle@smail.ic

Zdravotnická Záchranná Služba
 Inspektor provozu, personalista: MUDr. Nela Davis, Ph.D.
tel.: 537-040
smail: nela.davis@smail.ic 

 


Žádosti, přihlášky psát ve formátu:

[IC]
Jméno a přijmení:
Datum narození:
Dosažené vzdělání:
Pracovní příležitosti:
Certifikáty:
Životopis:


[OOC]
Věk: nepovinné
Zkušenosti s RP ZZS: stručně
Zkušenosti s RP všeobecně: stručně

TellMeLukys

Hráč

2
29.8.2021 00:54, naposledy upraveno 29.8.2021 01:10 uživatelem TellMeLukys

[IC]
Jméno a přijmení: Jennifer Johnson
Datum narození: 13.03.1999
Dosažené vzdělání: Lékařská fakulta Univerzity Karlovy, V Úvalu 84, 150 06 Praha 5 - Urgentí medicína | - MUDr. - ukončeno, absolvováno
Pracovní příležitosti: Řidička kamionu, Taxikářka, Doručovatelka
Certifikáty: Certifikát k absolvování UK
Životopis: https://leosight.cz/forum/topic/6750 


[OOC]
Věk: 16
Zkušenosti s RP ZZS: U ZZS přímo ne ale zastavuji a pomáhám u každé autonehody.
Zkušenosti s RP všeobecně: Průměrné. Vím to, co je potřeba.

nnRayy

Hráč

29
29.8.2021 01:18, naposledy upraveno 29.8.2021 01:19 uživatelem nnRayy

[IC]
Jméno a přijmení: Salvo Lucchese
Datum narození: 24/02/1981
Dosažené vzdělání: Střední zdravotnická škola v Sicílii  -  Milánska Univerzita, odbor klinická medicína
Pracovní příležitosti: Jakožto student jsem se chodil zaučovat do nemocnice na praxe. Jinak jsem byl už ve dvou nemocnicích. Ve dvou nemocnicích jsem byl jako záchranář. V jedné jsem pracoval dva roky, a v druhé tři roky. V té druhé mně bylo nabídnuto vedoucí záchranářů, ale odmítl jsem, a momentálně se hlásím jsem.
Certifikáty:  Certifikát k absulování MU

Životopis:  Zdravíčko, Salvo Lucchese jméno mé. Pocházím z celkem velkého státu už moje jméno o tom svědčí, a ano, je to Itálie. A né jenom z velkého státu, ale i z velkého města, je to Sicílie. V Itálii jsem žil celkem dlouhou dobu, od svého narození až do mých 30-ti let. Měl jsem krásné dětství, měl jsem kompletní rodinu, maminku a tatínka, samozřejmě mám i sourozence, mladšího bratra. Na základní škole jsem nebyl vůbec problémový, měl jsem dobré známky, měl jsem respekt vůči učitelům, nehrál jsem si na žádného frajírka. 

Poté nastala střední škola, moje neoblíbená doba mého života, téhle doby lituju do teď, všechno Vám vysvětlím. Nastal první ročník, všechno byl v pořádku, žádné problémy, ale poté! Nastal druhý ročník, kde se to začalo vyvíjet, první párty, začali jsme dělat problémy, ano, ano, přidal jsem se do špatné party, která mě naučila všechny tyhle věci. Alkohol byl můj dobrý kamarád, a né jenom na párty, když byl jakýkoliv problém, otočil jsem se na něj, řešil jsem skoro vše alkoholem, můj první rozchod, hádky s rodičema, alkohol tu byl vždy pro mě, takhle to trvalo skoro celý rok, ale potom jsem se zamyslel, a řekl si, nejsi takový debil, změň to. Ze dne na den jsem přestal pít, přestal kouřit a obrátil život do normálu. Dochodil jsem střední školu, a potom příšel moje velká kapitola v mém životě.

Vysoká škola, pořád jsem pochyboval, nevěděl jsem, kam mám jít na školu, co mám studovat, ale zamyslel jsem se. Už od mala jsem chtěl pomáhat lidem, ať už je to Policie, či Hasiči, či Doktor, a ano, já jsem se rozhodl studovat medicínu. Na Vysoké škole jsem si našel svůj první vztah, který trval celkem dlouho, přesněji čtyři roky, poté to skončilo, bral jsem to hodně špatně, ale nechtěl jsem spadnout, tam, kde jsem byl, myslel jsem na alkohol, ale překonal jsem se, a ani jednou jsem se nenapil a ani nešel na žádnou párty. Vysokou školu jsem vychodil celkem v pohodě. Tohle je můj životopis, s pozdravem Salvo Lucchese.


[OOC]
Věk: 14
Zkušenosti s RP ZZS: Něco málo na tom naRPeno mám, i naštudováno, RPil jsem to na jiných serverech, a i tady na Skimu, takže myslím, že průměrné.

Zkušenosti s RP všeobecně: O sobě si myslím, že RPčku rozumím, na Skimu jsem v momentální době Helper, jinak naRPeno mám dohromady kolem 2500 hodin. 

29.8.2021 12:23, odstraněno 31.8.2021 10:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
29.8.2021 14:06

[IC]
Jméno a přijmení: Damien Artem
Datum narození: 27.3.1994
Dosažené vzdělání: Stredná škola požiarnej ochrany, Štokholmská univerzita vo Švédsku. (Bc.)
Pracovní příležitosti: Pracovné miesto v Hasičskom Záchrannom Sbore San Andreas.
Certifikáty: Certifikát o úspešnom dokončení Strednej požiarnej školy. Certifikát o úspešnom dokončení vysokej školy.
Životopis: Zdravím, volám se Damien Artem, mám 27 rokov a pochádzam zo Švédska. Vyrastal som v dobrých podmienkach, a už od detstva som sa zaujímal o matematiku. Po dokončení základnej školy vo Švédsku som začal študovať na Strednej škole Požiarnej ochrany. Školu som úspešne dokončil a pridal som sa k Sboru Dobrovolných Hasičov. Po strednej škole som išiel študovať na Štokholmskú Univerzitu, konkrétne Počítačové konštrukcie a simulácie. Postupom času som doštudoval a s maturitou, titulom Bakalár (Bc.) som opustil Štokholmskú univerzitu. Po ukončení univerzity som vo Švédsku pracoval na počítačových konštrukciách a simuláciach. Po nejakej dobe som opustil Švédsko sa prisťahoval sa do štátu San Andreas, konkrétne do Las Venturas. Tu som si našiel prácu, bydlisko a bol som prijatý do Hasičského Záchranného Sboru San Andreas. Tu som pracoval pomerne dlhú dobu a po tejto dobe som sa rozhodol podať prihlášku k Zdravotníckej Záchrannej Službe San Andreas.


[OOC]
Věk: 14
Zkušenosti s RP ZZS: Skúsenosti priamo s ZZS nemám, ale u HZS RPím okolo 5/6 mesiacov a za tú dobu som získal dosť skúseností.
Zkušenosti s RP všeobecně: Skúsenosti s RP mám bohaté, keďže na RP komunite sa pohybujem cca 10/11 mesiacov. Za túto dobu som nabral dosť skúseností s celkovým RPčkom na rôznych serveroch.

Fyolarwir

Hráč

6
30.8.2021 01:07, naposledy upraveno 31.8.2021 12:41 uživatelem Fyolarwir

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA SAN ANDREAS


V Y H O D N O C E N Í  P Ř I H L Á Š E K
p. č. 1


Přihláška č. #1 (( @TellMeLukys ))

pí. J. Johnson
Vážená paní doktorko Johnson, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Vaši žádost musíme bohužel zamítnou z důvodu nepřesnosti dokumentu který jste poskytla.
Verdikt : Z A M Í T N U T O .


Přihláška č. #2 (( @nnRayy ))

p. S. Lucchese
Vážený pane doktore Lucchese, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Vaši žádost přijmáme na základě obsáhlého doručeného dokumentu a rovněž na základě podání dostačujících informací. V blízké době očekávejte smail od personálního oddělení s dalšími pokyny.
Verdikt : S C H V Á L E N O .


Přihláška č. #3 (( @DJToustik ))

pí. N. Nováková
Vážená paní doktorko, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Vaši žádost zamítáme z důvodu, že jste takměr neposkytla faktické informace které by nás přesvědčily o vašich vědomostech a zkušenostech.
Verdikt : Z A M Í T N U T O .


Přihláška č. #4 (( @Raxter ))

p. D. Artem
Vážený pane Arteme, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Z důvodu neprokázání vysokoškolského vzdělání na Lékařské Fakultě a neobdržení oficiálního vzdělání z medicíny vaši žádost bohužel zamítáme.
Verdikt: Z A M Í T N U T O .


Pověřená osoba za vyřízení přihlášek na podatelně

Ředitel ZZS,
MUDr. Leon Periwinkle, dipl. z. z.

30.8.2021 15:08, odstraněno 31.8.2021 10:52 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kuriz97

Hráč

3
30.8.2021 19:20

[IC]
Jméno a přijmení: Bc. Lucas Elliot

Datum narození: 21.08.1997

Dosažené vzdělání: USC Medical School Los Angeles se zaměřením na přednemocniční neodkladnou péči- Bachelor degree (VŠ), UCLA Paramedic Education Program (odborná příprava), Bravo Medical Magnet School Los Angeles (SŠ)

Pracovní příležitosti: Care Ambulance Services na pozici Paramedic (2020-2021)

Certifikáty: Absolvent BLS, ILS a ALS kurzů (získáno během školy), držitel State of California EMT certification, Řidičská oprávnění typu A, B, C

Životopis: k nahlédnutí na https://leosight.cz/forum/topic/6149

Odpovídám na maily: lucas.elliot@smail.ic, tel.: 658881


[OOC]
Věk: 24

Zkušenosti s RP ZZS: Tři roky na LARPU (RP server na SAMPu, když ještě fungoval..).

Zkušenosti s RP všeobecně: Na LARPU jsem hrál v době od roku 2015 do 2018, za tu dobu jsem získal mnoho zkušeností s RPením všeobecně a s RPením poskytování první pomoci jako záchranář, s kterou mám zkušenosti i v osobním životě díky zaměstnání. Z této doby mám stále na PC bindy, které jsem k RPení používal. Za tři roky neaktivity bude potřeba něco málo dohnat, nicméně to není nic nezvládnutelného.

DJToustik

Hráč

10
31.8.2021 11:45

[IC]
Jméno a příjmení: Nikola Nováková
Datum narození: 30.11.1999
Dosažené vzdělání: Univerzita Karlova 3. lékařská fakulta - budova A. Ruská 2411, 100 00 Praha 10-Vinohrady I - MUDr. - Ukončeno absolvováno Střední zdravotnická škola v Sicílii - Milánska Univerzita, odbor klinická medicína, Policejní akademie České republiky v Praze hotecká 559/7, 143 00 Praha 4-Kamýk I 
Pracovní příležitosti: strážník města Praha,ostraha objektu Praha,Dobrovolný pracovník socialní péče Strakonice,zdravotní Sestra nemocnice Písek,Vyjezdová lékařka r. záchranné služby Písek
Certifikáty: ZZS,PČR,MU
Životopis: Jmenují se Nikola Nováková Narodila jsem se v Římě. v Itálii Moje Matka pochází z Čech z Města  Písek ,otec z města Řím. Vyrůstala jsem v Itálii ,ale jezdila jsem do Česká za rodinou. Jelikož můj děda byl záchranář a mě se ta profese velmi líbila tak jsem se rozhodla se stát taky záchranářkou, ale nebylo to tak jednoduché jak jsem jsi jako dítě myslela. po základní škole jsem nastoupila na zdravotní školu zdravotní školu v Sicílii. poté jsme se přistěhovali k babičce do Písku. Po dědově naléhání jsem se přihlásila na lékařskou fakultu v Praze, kterou jsem absolvovala s dokončením MUDr. - ale jelikož jsem si chtěla splnit dětský sen ,být záchranářkou musela jsem mít ještě policejní školu a tak jsem se ještě zkusila vystudovat policejní akademii v Praze což nebylo jednoduché. S velkou podporou mého dědy jsem akademii zvládla. pak jsem postupně začala hledat práci, abych měla praxi a mohla se stát  mou vysněnou záchranářkou. Byla to velice dlouhá cesta učení a odříkaní ,nyní jsem člověk ,který dokáže si poradit v jakýkoliv psychické a životu nebezpečné situaci s pozdravem Nikola Novaková 


[OOC]
Věk: 12
Zkušenosti s RP ZZS: Umím to a myslím jsi o sobě že to zvládnu. zachránil jsem už pár životu v RP
Zkušenosti s RP všeobecně: Hrál jsem na Fivem erpil jsem Roma,Ganstra,policistu,Záchranáře,Staršího muže,dítě

 

Fyolarwir

Hráč

6
31.8.2021 12:40, naposledy upraveno 31.8.2021 12:41 uživatelem Fyolarwir

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA SAN ANDREAS


V Y H O D N O C E N Í  P Ř I H L Á Š E K
p. č. 2


Přihláška č. #1 (( @Kuriz97 )) 

p. L. Elliot,
Vážený pane Elliote, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Vaši žádost přijmáme na základě obsáhlého doručeného dokumentu a rovněž na základě podání dostačujících informací. V blízké době očekávejte smail od personálního oddělení s dalšími pokyny.
Verdikt : S C H V Á L E N O .


Přihláška č. #2 (( @DJToustik ))

pí. N. Nováková,
Vážená paní doktorko Nováková, Vaši přihlášku jsme přijali k prozkoumání. Vaši žádost přijmáme na základě obsáhlého doručeného dokumentu a rovněž na základě podání dostačujících informací. V blízké době očekávejte smail od personálního oddělení s dalšími pokyny.
Poznámka: Přijmuto za podmínek delší zkušební doby
Verdikt : S C H V Á L E N O .


Pověřená osoba za vyřízení přihlášek na podatelně

Ředitel ZZS,
MUDr. Leon Periwinkle, dipl. z. z.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~86