Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení 29.8.2021 I.Č. 2021-29-08-zzs-3

1 2 3



nnRayy

Hráč

29
3.10.2021 00:24

[IC]
Jméno a přijmení: Salvo Lucchese
Datum narození: 24/02/1981
Dosažené vzdělání: Střední zdravotnická škola v Sicílii  -  Milánska Univerzita, odbor klinická medicína
Pracovní příležitosti: Jakožto student jsem se chodil zaučovat do nemocnice na praxe. Jinak jsem byl už ve dvou nemocnicích. Ve dvou nemocnicích jsem byl jako záchranář. V jedné jsem pracoval dva roky, a v druhé tři roky. V té druhé mně bylo nabídnuto vedoucí záchranářů, ale odmítl jsem, a momentálně se hlásím jsem.
Certifikáty:  Certifikát k absulování MU

Životopis:  Zdravíčko, Salvo Lucchese jméno mé. Pocházím z celkem velkého státu už moje jméno o tom svědčí, a ano, je to Itálie. A né jenom z velkého státu, ale i z velkého města, je to Sicílie. V Itálii jsem žil celkem dlouhou dobu, od svého narození až do mých 30-ti let. Měl jsem krásné dětství, měl jsem kompletní rodinu, maminku a tatínka, samozřejmě mám i sourozence, mladšího bratra. Na základní škole jsem nebyl vůbec problémový, měl jsem dobré známky, měl jsem respekt vůči učitelům, nehrál jsem si na žádného frajírka. 

Poté nastala střední škola, moje neoblíbená doba mého života, téhle doby lituju do teď, všechno Vám vysvětlím. Nastal první ročník, všechno byl v pořádku, žádné problémy, ale poté! Nastal druhý ročník, kde se to začalo vyvíjet, první párty, začali jsme dělat problémy, ano, ano, přidal jsem se do špatné party, která mě naučila všechny tyhle věci. Alkohol byl můj dobrý kamarád, a né jenom na párty, když byl jakýkoliv problém, otočil jsem se na něj, řešil jsem skoro vše alkoholem, můj první rozchod, hádky s rodičema, alkohol tu byl vždy pro mě, takhle to trvalo skoro celý rok, ale potom jsem se zamyslel, a řekl si, nejsi takový debil, změň to. Ze dne na den jsem přestal pít, přestal kouřit a obrátil život do normálu. Dochodil jsem střední školu, a potom příšel moje velká kapitola v mém životě.

Vysoká škola, pořád jsem pochyboval, nevěděl jsem, kam mám jít na školu, co mám studovat, ale zamyslel jsem se. Už od mala jsem chtěl pomáhat lidem, ať už je to Policie, či Hasiči, či Doktor, a ano, já jsem se rozhodl studovat medicínu. Na Vysoké škole jsem si našel svůj první vztah, který trval celkem dlouho, přesněji čtyři roky, poté to skončilo, bral jsem to hodně špatně, ale nechtěl jsem spadnout, tam, kde jsem byl, myslel jsem na alkohol, ale překonal jsem se, a ani jednou jsem se nenapil a ani nešel na žádnou párty. Vysokou školu jsem vychodil celkem v pohodě. Tohle je můj životopis, s pozdravem Salvo Lucchese.


[OOC]
Věk: 14
Zkušenosti s RP ZZS: Něco málo na tom naRPeno mám, i naštudováno, RPil jsem to na jiných serverech, a i tady na Skimu, takže myslím, že průměrné.

Zkušenosti s RP všeobecně: O sobě si myslím, že RPčku rozumím, na Skimu jsem v momentální době Helper, jinak naRPeno mám dohromady kolem 2500 hodin. 

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~13