Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - arciCZ


arciCZ

Hráč

32
19.3.2020 15:18

Přezdívka: arciCZ

Věk: 16

Zkušenosti: Poměrně velké si myslím že mohu říci.

Komunikační dovednosti: Jsem schopen psát v podstatě plynule česky s tím že tedy sem tam udělám nějakou tu chybku. A taktéž psát i v rámci možností že se to dá pochopit anglicky. Komunikace skrze voice taktéž není žádný problém.

Mám čas: Jelikož jsem školou povinný tak mám čas v podstatě vždy když nejsem ve škole. I přesto že když nejsem na počítači tak většinou odpovím na discordu v řádech deseti minut.

Další informace o mně:

Jmenuji se Honza, je mi 16let. Pocházím z České Republiky přesněji z města Česká Lípa které se nachází v Libereckém kraji. Rád hraji počítačové hry například minecraft, CS:GO a občas se věnuji i programování většinou v jazyce Lua, PHP ale poslední dobou i Javascriptu. Účastním / účastnil jsem se zde projektu Leosight Eco na které jsem v podstatě také lehce přispěl. Byl jsem Vývojářem a administrátorem na MTA:SA Serveru Artheon a další. V podstatě jsem taktéž spoluzakladatel tehdejšího WolfGamingu. Taktéž jsem měl i nějaké své projekty které většího úspěchu nedosáhli. Taktéž bych o sobě řekl že jsem introvert. Děkuji za pozornost.

19.3.2020 15:45

@arciCZ Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici Helper.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo