Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DJToustik


DJToustik

Hráč

10
30.8.2021 18:36

Přezdívka: DJToustik

Věk: 12

Zkušenosti: Ano, mam přes 1k H ale na skimo nemam ještě ani 300 :D (Erpil jsem i na fivem)

Komunikační dovednosti: nejsem nervní dokažu být v klidu domluvím se s člověkem a rád pomahám určitě lidem :)

Mám čas: Ano mam čas jsem každy den na server a když ne 1 den tak další budu :D

Další informace o mně:

Ahoj jmenuji se milan hry je pro mě koniček :D a rád vidím na lidech když jim někdo pomuže je mi 12 a rád hraju hral jsem fivem,mc Rp,roblox rp :D, gta 5 online, gta 5 singplayer (cca 3 dohrano) a rád bych se chtěl přihlasít na helpera

MonsterSKGaming

Hráč

32
30.8.2021 18:50

S tvojou príhlaškou vôbec nesúhlasím a prečo ? Jednoducho ti odpoviem.

Akožto jeden z helperov ktorý ti odpovedal v helpchate (není to žiadna hanba sa pýtať keď nevieš) čím usudzujem, že jednoducho RP moc neovládaš a hlavne nevieš vela vecí čo a jak funguje. Tudíž musíš ako helper vedieť hráčom na takéto dotazy odpovedať, čož v tvojom prípade by bol dosť problém. 

Moja rada ? Nahraj na servery ešte vela hodín, nauč sa veci a keď si budeš istý že to všetko budeš vedieť, tak si kľudne daj prihlášku a presveč nás, že jednoducho to všetko ovládaš. Tvoj vek je síce nízky, ale bol tu helper ktorý mal o rok viac než ty, ale myslím si, že veľa ľudom tvoj vek bude vadiť.

30.8.2021 20:10

Ahoj,
bohužel v tomto ohledu souhlasím s Monsterem, nejenže je ti dvanáct let, což by upřímně samo o sobě nebylo tak špatné, ale skutečně vím, že stále neovládáš příkazy a herní mechaniky tak, jak by helper měl. Samozřejmě, i já se stále spoustu věcí ohledně Skima učím, vždy zde bude něco, co mne zaskočí, ale součástí práce helpera je navíc nejen odpovídání na helpchat, zároveň i spolupráce s Admin Teamem a zaučování nových hráčů, kdy je od helpera očekáváno vyjadřování na slušné úrovni, skvělá schopnost RP, znalost příkazů a mechanik. Nerad bych tě nějak zpochybňoval, avšak pevně věřím, že mi spousta lidí dá za pravdu, když řeknu, že ti ještě nějaký čas prospěje. Nauč se vše, co bychom od helpera očekávali, zkus pomoct hráčům (hlavně s něčím, čím jsi si jist, ne, že jim budeš odpovídat špatně) a uvidíš, zda si v komunitě získáš přízeň.

Mimo jiné jsem zaznamenal i nedávné bany v tvé historii, což by mohlo ošklivě ovlivnit finální verdikt správce HT.



Jak říkám, zapracuj na všem, na čem se zapracovat dá, a třeba někdy v budoucnu se budu těšit na spolupráci. :)

Dzardys

DJToustik

Hráč

10
30.8.2021 21:45

Ano :)

Fyolarwir

Hráč

6
31.8.2021 01:26

Zdravím tě,

Bohužel s tvojí přihláškou striktně nesouhlasím, proč?
Mám tu pár bodů..

1. Nemáš ověřený účet a e-mail.
2. Tvoje vědomosti ohledně provozu serveru nejsou na dostatečné úrovni aby jsi mohl pomáhat ostatním jelikož sám majoritní většinu neznáš.
3. Tvoje přihláška obsahuje informace, které moc nezaujmou spíše o tobě skoro nic neřeknou.

Většinu informací uvedli již kolegové výše, nevyjímaje Dzardyse který vytáhl vcelku čerstvé bany za porušení pravidel z toho Non-Injuries je velice důležité pravidlo, patři mezi kmenové pravidla RolePlaye na MTA scéně. 
Doporučím ti nasbírání více zkušeností.. tímto moc neuspěješ. Můžeš si říci, že můžeme býti zaujatí vůči tvému věku, ano i tak to může hrát roli, jelikož pokud je tvůj věk pod hranicí 15ti let, musíš něčím takměr vynikat aby jsi tu šanci dostal, pokus se zamyslet nad věcmi, rozvíjet je a případně v případě, že by ti to nevyšlo zažádat znova a lépe.

Fyolarwir

31.8.2021 07:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~65