Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Holysek


1.9.2021 16:28, naposledy upraveno 1.9.2021 16:29 uživatelem Holysek

Přezdívka: Holysek

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušenosti mám podle mě docela obsáhlé z jiných her kde jsem adminoval, ale také z jednoho nejmenovaného serveru na MTA..

Komunikační dovednosti: Když se mám s někým bavit IRL tak to vždycky nedopadne moc dobře, ale přes různé sociální sítě se dokážu s někým pobavit.. prostě introvert no. Jazyky: Český jazyk, Slovenský jazyk, Anglický jazyk, mírně Německý jazyk

Mám čas: 7-8h denně

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Antonín a je mi 15 let. Pocházím z Jihomoravského kraje a bydlím kousek od druhého největšího města České republiky a to je Brno. Většinu svého volného času věnuji buď rodině, učení nebo hraní počítačových her.. někdy i zajdu ven, ale to se nestává tak často. Rád posiluju, sportuju a poznávám nové zajímavé věci. Jak jsem již psal tak jsem tichý člověk (introvert), ale když se někomu povede mě rozmluvit tak dokážu prokecat klidně i dvě hodiny. Většinou se snažím řešit problémy s chladnou hlavou a snažím se vždycky problém vyřešit bez nějakých hádek či nadávek, ale vždy se najde nějaký člověk, který si prostě nedá říct a začne nadávat i přes tu všechnu milost kterou tomu danému člověku dám.. to se potom už bohužel musí řeší jiným způsobem. Nechci tady o sobě říkat, že mám nějaké velké zkušenosti, jelikož u každého člověka se najde nějaký nedostatek, který se musí řešit. Já osobně se určitě rád donaučím některé věci které neumím od zkušenějších lidí. Na skimu mám odehráno docela hodně hodin nevím přesně kolik, ale přes těch 500 hodin určitě.. na pozici Helper se chci dostat hlavně kvůli tomu, že chci pomáhat ostatním hráčům v RP, jelikož poslední dobou vídám na serveru docela hodně lidí, kteří to RP moc neovládají.

1.9.2021 16:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Julik

Hráč

31
1.9.2021 16:42

Já jsem taky Určitě PRO nějakou dobu jsem ic chodil s Holyskem a RP bylo hodně na urovni takže určitě souhlas 

1.9.2021 20:29, naposledy upraveno 1.9.2021 20:32 uživatelem Phobios

Hello Phobios here.

Já bych řekl, že jo, hráč erpit umí, umí erpit dobře a zvláště jedno z nejtěžších RP čímž je ZZS, za mne máš plus, dle mého se hodíš do HT.

Sice máš jeden ban ale i tak, erpit umíš.

Za mne ano.

Jožo over. 

 

2.9.2021 15:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~64