Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - tomygan10


BOTRobert

Hráč

29
4.9.2021 03:16

Přezdívka: tomygan10

Věk: 19

Zkušenosti: Prozatím žádné, avšak se rád a rychle přiučím.

Komunikační dovednosti: Mluvím česky, rozumím slovensky, umím i anglicky jen ta výslovnost není zcela přesná.

Mám čas: Většinou každý den několik hodin.

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji Lukáš a jsem stále student na střední škole, kde studuji další obor. Během školy jsem byl již několikrát zaměstnaný jako elektrikář (což mám již vystudovaný) a také půl roku jako operátor u sazkamobilu, kde jsem se naučil jak správně artikulovat, komunikovat s lidmi a mít na ně nervy ze železa, jak se říká. Počítačové hry hraju již od svého dětství a něco málo mám už nahráno. Než jsem přešel na skimo, tak jsem byl velice aktivním hráčem CS:GO, kde jsem dosáhl mnoha úspěchů, jak už na komunitních serverech tak i v ranku. Důvod proč si podávám přihlášku jako helper? Chtěl bych být víc nápomocný hráčům a převážně těm novým, aby nedocházelo ke zbytečnému porušování pravidel, či kažení RP ostatním hráčům.

karlito

Hráč

21
4.9.2021 08:27

Tenhle člověk by měl patřit do HT a za mě souhlas.

4.9.2021 10:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Froxiss

Hráč

11
4.9.2021 13:45

Znám tě sice jen pár měsíců ale mohu říct že jsi strašně fajn jen tak se nenaštveš a rád pomáháš takže za mě určitě souhlas.

5.9.2021 11:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~43