Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Zeintar


Zeintar

Hráč

49
5.9.2021 18:23, naposledy upraveno 5.9.2021 18:25 uživatelem Zeintar

Přezdívka: Zeintar

Věk: 20

Zkušenosti: Na největším SAMP serveru jsem byl moderátor, pak na pár SAMP RP serverech helper/moderátor.

Komunikační dovednosti: Výborné. Pokecám si o čemkoliv, s kýmkoliv. Gramatiku ovládám na více než výbornou.

Mám čas: Momentálně každý den - studuji vysokou školu (začíná ale až od října) - pak se změní každý den, na každé odpoledne.

Další informace o mně:

Jmenuji se Martin, je mi 20 a momentálně studuji vysokou školu v Praze. Roleplayi se věnuji přes 7 let aktivního hraní HardcoreRP (HeavyRP) SAMP serverů a u několika jsem působil buďto v admin teamu, nebo u aktivního vývoje serverů. Příspíval jsem několikrát taktéž svou grafikou pro IC firmy, tady dělám několik serverových akcí (Ťukťuk - ááá ťuk) tak pro samotný server. (Ikonky, webdesign, flatdesign-..)

Mám (zatím) vystudovanou školu multimediálních studií úspěšně zakončenou maturitou, díky čemuž zvládnu základy 3D, ale dokážu poměrně pokročile úpravu fotografií, retuš, střih videa a nejvíce se momentálně specializuji na grafické zpracování, marketing a management. Působím momentálně ve firmě zabývající se vývojem a designem s kamarády jakožto markeťák, management a občasný grafik. Sháním zakázky, koordinuji tým lidí a vedu je k výsledku. Mám zkušenosti s vedením kolektivu, mé organizační schopnosti nejsou dle mého vůbec špatné. Co se týče marketingu tohoto serveru, hodnotím jej velice kladně.

Přilákal několik lidí ze SAMP na MTA právě díky facebookovým reklamám, které jsou velmi chválihodné. (Správně nastavený okruh uživatel a cílová skupina) Na SkimoRP hraji jako na prvním MTA serveru. Ačkoli jsem dřív, jakožto aktivní SAMP hráč, MTA zavrhoval, nicméně nyní mohu s klidným srdcem říci, že MTA nabízí nejen více možností, ale i více zábavy. LightRP mi sice dal nějakou dobu zabrat, než jsem si na něj zvykl, ale poté to byla příjemná změna. RPím zde již od ledna (momentálně 8 měsíců) a s většinou z komunity se znám.

Rád bych řekl, že mě sem přivedl můj kamarád (a bývalý administrátor) JazeX, nicméně není tomu tak. Jak jsem psal o pár řádků nahoru, přivedl mě sem právě facebooková reklama. I právě s JazeXem jsem si dohodl pár zakázek. Jedna z nich byla třeba grafické zpracování loga pro Vlkio. (Který se uvádí jakožto provozovatel portálu leosight.cz)

Na skimu působím aktivně přes 8 měsíců, chvíli jsem v helper teamu i byl. S pár hráči jsem měl nějaké rozbroje (ale kdo tady nemá-.. - a navíc, většina z nich odešla, nebo byla zabanována.) Momentálně vytvářím na skimu hromdné RP akce (kulečník, série rallye) a snažím se tvořit hrotvorný content, aby se hráči mohli na něco na skimu těšit.

Fyolarwir

Hráč

6
9.9.2021 09:06

Ahoj Zeine,
dříve bych s tvou přihláškou docela i váhal, působil si na mě velice arogantně jelikož mi přišlo, že povětšinou pohrdáš lidmi kteří jednoduše neovládají pravopis a slovosled. Nic ale nemění na tom, že jsi bezesporu schopný člověk, který by se věnoval lidem, dokázal by si jim i poradit a dokázal by si i schopně někomu něco vysvětlit. Každý člověk jednoduše nemá možnost jít na vysokou školu a v tomto máš můj respekt. Byl jsem v Admin Teamu i dříve a mám takový pocit, že jsem tě dokonce i zažil a mám takový pocit, že jsi moc dobře na lidi nepůsobil. Avšak.. od té doby si myslím, že by jsi mohl pochopit důležitost píár a mohl zmírnit zásadovost. Jsi dospělí člověk který určitě v nějakém slova smyslu dokáže překousnout jistá kritéria která jednoduše člověk překousnout musí, přeci jen se pohybujeme na serveru kde přicházejí noví hráči stejně jako jsme před léty přišli na RP my a taky jsme vše neuměli. 

Pokavaď bych ti měl říci svůj osobní názor na tvoji přihlášku, není špatná. Zkusil bych tě vzít .. zkusil bych tě otestovat, jak moc se udržíš. Dospěláků na serveru je opravdu minoritní počet a každá ruka se prostě hodí, věřím, že by jsi svoji práci na serveru neodváděl špatně.

13.9.2021 23:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~72

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024