Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kubby


Kubby

Hráč

58
5.9.2021 18:45

Přezdívka: Kubby

Věk: 15 let

Zkušenosti: Zkušenosti mám, Helpera zde, na LeoSightu jsem dělal skoro půl roku. Tudíž zkušenosti s pozicí Helpera mám, avšak mám i zkušenosti jako Support nebo Administrátor.

Komunikační dovednosti: Mluvit umím.. ačkoliv někdy řeknu nějakou perličku, která za to stojí (ti, co se mnou jsou denně na TeamSpeaku tak ví), psát taky.. řekl bych, že píšu celkem dobře, ale samozřejmě jako každý, občas nějakou tu chybu udělám.

Mám čas: Každý den převážně od večera. Přes víkendy klidně i celý den (ono.. je to vidět na těch 2532 hodinách, co na Skimu mám).

Další informace o mně:

Řekl bych, že dost lidí mě už zná.. Avšak pro ty, co mě neznají, tak se představím. Křestním se jmenuji Jakub, je mi 15 let a žiju v České republice, přesněji ve Středočeském kraji a jsem na střední škole, kde se učím truhlářem. Jsem znám pod přezdívkou Heavy, či Kubby. Mnoho lidí ví, že se zajímám také o požární sport, kterému se již věnuji přes sedm let. Nadále se také zajímám o bezpečnostní sbory naší republiky, či některé zákony, jelikož mě je zkrátka baví číst. Co se týče hraní RP, tak zkušenosti bych řekl mám veliké.. Roleplay hraju již přes pět let, avšak budou tomu teprve tři roky, co jsem začínal s RP na MTA CZ/SK scéně, dříve jsem hrál RP pouze na Armě II, či Armě III. Mezi další mé záliby patří třeba MilSim, který jsem dříve hrával na Armě III v klanech, které již neexistují, jsem členem ve zdejším klanu na Armu III - 29 PSU. Praticky se nebrámím žádnému žánru her, pokud mi z toho zrovna nevyhoří počítač (nebo můj vesnický internet). Pokud zrovna nic nehraju, tak se rád podívám na anime, nebo.. trávím čas s kamarády (a ano, kamarády mám, možná..) Když zde zmíním Skimo, tak jak jsem předtím psal.. Helpera jsem už dělal na Skimu, ale odešel jsem. Důvod byl jednoduchý - když máte tolik hodin jako já, tak vás to dokáže občas i omrzet a chcete si zahrát něco jiného, to se právě stalo i mně a potřeboval jsem více času na školu. V době sepisování mám přes 2500 hodin pouze na Skimu a ano pravda je, že nějaký ten trest jsem dostal, ale dovolím si říct, že žádný z nich nebyl úplně závažný.

5.9.2021 18:52, naposledy upraveno 5.9.2021 19:01 uživatelem nereznavzdy

Monču vzít na hned, 

Neboli hodný to muž, jež jak žena se jmenuje, a v top trojce doki doki panuje.

Souhlas

14.9.2021 15:45

Čau, možná budu jediný co nebude s tvou přihláškou souhlasit, ale je tomu tak.

Důvod?

Tohle mi docela vadí, z mé zkušenosti vím, že když jsi ve společnosti špatných lidí, tak se necháš zlákat a děláš bordel a trollíš, nevím jak to máš teď, ale když jsem s vámi byl na tsku ještě za dob kdy zde hrál Crazy bylo tomu občas tak. Dále ti nevěřím, nepřijdeš mi jako člověk, kterému bych mohl říct nějakou interní informaci a nevykecal ji druhým kamarádům na Teamspeaku, což je teda v HT/AT potřeba, být věrný a nevynášet interní informace.

RP sice umíš na 1, k tomu neříkám ani slovo, hodně lidí by se od tebe mohlo učit, ale za mě prostě ne. 

Nesouhlasím tedy s tvoji přihláškou.

Petriik.

Kubby

Hráč

58
14.9.2021 16:37

Ahoj, 

předem ti děkuji za tvoji odpověď a já si dovolím (aspoň se pokusím) ti na tvoje důvody odpovědět, popřípadě je doplnit.

Co se týče permanentního banu, ano je tomu tak, permu jsem měl, avšak to bylo z důvodu toho, že ban dostali všichni, kteří byli v té frakci. 

(Screen všech lidí z banlistu, kde to není čistě ořízlé jen na mé jméno)

Falleagle dal ban všem lidem ve frakci, kvůli tomu, aby mohl zjistit informace, které potřeboval. Proto permanentní bany zvolil jako verzi určité "páky" na nás.

 

Avšak o necelé dvě a půl hodiny jsem já a další lidé z dané frakce dostali unban.

(Screen z history, kde je vidět, že jsem unban dostal ještě ve stejný den, jako ban)

 

Co se týče ohledně tvé obavy vynášení informací, tak jsem již dříve v Helper Teamu byl, to i ty víš.. a nepamatuji si, že by kdykoliv byl nějaký problém s tím, že bych jakoukoliv interní věc vynesl, protože jsem k tomu ani neměl důvod. Důvod k tomu nemám ani teď, tudíž bych určitě nevynášel.. protože to prostě nemám zapotřebí.

 

Navíc, po mé delší přestávce si dovolím říct, že hraju čistě RP, kde ke trollení a dělání bordelu dochází málokdy (myšleno tak, že když už dělám bordel, tak v uzavřeném prostoru, kde jsou lidi, kterým to nevadí a nikdo jiný to nevidí, avšak i tomu se snažím vyhýbat).

29.9.2021 00:22
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~86