LeoSight.cz

Přihláška Helper - Holysek


16.9.2021 13:30

Přezdívka: Holysek

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušenosti mám podle mě docela obsáhlé z jiných her kde jsem adminoval, ale také z jednoho nejmenovaného serveru na MTA..

Komunikační dovednosti: Když se mám s někým bavit IRL tak to vždycky nedopadá moc dobře, ale přes různé sociální sítě se dokážu s někým pobavit až moc.. Prostě introvert no. Jazyky: Český jazyk, Slovenský jazyk, Anglický jazyk, mírně Německý jazyk

Mám čas: 6-7h denně

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Antonín a je mi 15 let. Podle mě jsem až moc tichý, ale to už podle mě víte z předešlých slov.. Jsem ochotný, vnímavý, podle mě přátelský a ohleduplný.. Pocházím z Jihomoravského kraje a bydlím kousek od druhého největšího města České republiky a tím je Brno. Většinu svého volného času věnuji buď rodině, učení, posilování nebo hraní počítačových her.. Někdy i zajdu ven, ale to se nestává tak často. Rád sportuju a poznávám nové, zajímavé a lepší věci. Jak jsem již psal tak jsem tichý člověk (introvert), ale když se někomu povede mě rozmluvit tak dokážu prokecat klidně i dvě hodiny možná i více kdo ví. Většinou se snažím řešit problémy s chladnou a klidnou hlavou a snažím se vždycky problém vyřešit v klidu bez nějakých hádek či nadávek, ale vždy se najde nějaký člověk, který si prostě nedá říct a začne nadávat i přes tu všechnu milost kterou tomu danému člověku dám.. To se potom už bohužel musí řeší jiným způsobem. Samozřejmě tady nechci o sobě říkat, že mám nějaké velké zkušenosti, jelikož se opravdu u každého člověka najde nějaký nedostatek, který se musí řešit. Já osobně se určitě rád donaučím některé věci které neumím od zkušenějších lidí. Na skimu mám odehráno docela hodně hodin nevím přesně kolik, ale přes těch 500 hodin určitě.. Na pozici Helpera se chci dostat hlavně kvůli tomu, že chci pomáhat ostatním hráčům v RP, jelikož poslední dobou vídám na serveru docela hodně lidí, kteří to RP moc neovládají.

Borwyx

Hráč

15
16.9.2021 16:51

Je to v pohodě člověk, se kterým se mi dobře erpí. Myslím, že by byl v HT přínosem :)

Za mě ano.

S pozdravem,

Vefty

18.9.2021 23:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~56