Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Crazy


24.3.2020 09:10

Přezdívka: Crazy

Věk: 14 let

Zkušenosti: Administrátor na několika hraných serverech ( 50+ lidí ), Support na jednom méně hraném serveru ( cca 30 lidí denně )

Komunikační dovednosti: Každý den jsem na TS3 případně na discordu.

Mám čas: Čas mám každý den odpoledne, někdy i dopoledne.

Další informace o mně:

Jmenuji se Matěj, pocházím z Královéhradeckého kraje, 9 let se zajímám o hasičinu, na hasičském sportu mě nejvíce baví požární útoky, mimo jiné hraji MTA, jak RolePlay, tak FreeRoam. Na Artheonu bych chtěl být HELPER protože chci pomáhat hráčům jak nejlépe umím. Na Artheonu jsem hrál skoro od začátku až do konce. Pokud zrovna nehraji MTA tak hraju CS:GO, OMSI2 nebo ETS2.. Baví mě předělávat si různé modely, jak vozidel tak postav. Na několika RP serverech jsem zlepšoval své zkušenosti jak v RP tak v právech administrátora nebo supporta. Děkuju za přečtení této přihlášky a děkuji za každý názor. Crazy

24.3.2020 11:35

Ahoj, Artheon admin tím závisí stále na mne. Podávaš si prihlášku na Helpera ale zároveň chceš byť nejaká tá hodnosť na Artheone, to znamená že nemôžeš si byť 100% istý že sa do Artheon tímu dostaneš. Ak by si bol prijatý stal by si sa Helperom na LeoSight.cz ale nie na Artheone. 

26.3.2020 00:13

Pokud jsi seznámen s tím, že zde nežádáš o ingame práva na Artheon, ale hlásíš se obecně do LeoSight AT, uprav prosím co nejdříve svoji přihlášku tak, aby tomu odpovídala.

28.3.2020 01:45

Jelikož jsi svoji přihlášku stále neupravil, tak zamítám, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~34