Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Danielyk


Danielyk

Hráč

19
25.3.2020 20:08

Přezdívka: Danielyk

Věk: 16

Zkušenosti: MTA administrátor na herním portále Leosight, administrátor na menších RP serverech, které se moc na scéně neudržely, jména netřeba zmiňovat.

Komunikační dovednosti: Dle mého jsem zdatný jak v mluvené, tak i v psané formě, až na nějaké přeřeknutí, nebo překlepu.

Mám čas: V týdnu od nějaké čtvrté hodiny odpolední, až do desíti večer. O víkendech se časové rozmezí mění, ale přibližně je to stejný počet hodin.

Další informace o mně:

Jmenuji se Daniel, pocházím z vesnice kousek od Ostravy. Tento rok jsem nastoupil na obor IT, takže bylo těžší zvykat si na nový režim, ale po pár měsících už to nebyl takový problém a začal jsem se zase plně věnovat věcem, které mám rád. MTA se věnuji už pomalu tři roky, asi více jak rok a půl, jsem se začal aktivně věnovat mappingům, a objevil jsem se i zde na herním portálu jako MTA administrátor, objevily se zde také mé mappingy, konkrétněji na serveru Anteros. Rád bych se stal helperem v této super komunitě. :heart:

Alfondra

Hráč

37
26.3.2020 13:17

Omlouvám se, ale kvůli tvé minulosti zde na portálu jsem PROTI. Nějak si zkrátka nedokážu představit být v admin týmu s někým, kdo v minulosti dlouhodobě lhal a v A-Týmu nedělal to, co měl. Hezký den.

 

-Alfondra

26.3.2020 15:00, odstraněno 26.3.2020 15:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Danielyk

Hráč

19
27.3.2020 01:23

Plně chápu, Alfondro i Tebe Radime. Byla to chyba, ovšem vracím se na portál s pokorou a hlavou skloněnou, protože se minulost nelíbí ani mně, ale i tak se snažím žít přítomností a nemyslet tolik na věci, které byly. Jsem rád, že si mohu alespoň vyslechnout tu kritiku a názory od vás a to upřímně. Hodně věcí se změnilo, dovolím si říci, že jsem dospěl a na věci změnil pohled a především přístup. I kdybych nebyl do AT vybrán, budu se snažit dělat pro portál i tak co bude v mých silách.

Diky. :heart:

Danielyk.

28.3.2020 01:44

Zamítnuto, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~40