Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Lionnel

27.3.2020 07:39

Přezdívka: Lionnel

Věk: 15

Zkušenosti: Na můj věk mám dá se říci bohaté zkušenosti. Člen Admin-Teamu na SA:MP serveru a dále řadový člen Admin-Teamu na dvou úspěšných MTA RolePlay serverech.

Komunikační dovednosti: Co se týče písemné formy, jsem v tomto velice zdatný, samozřejmě nejsem bezchybný, proto se mi párkrát povede udělat nějaká ta chybička. Nedělá mi problém i mluvená komunikace. Dále ovládám i Anglický jazyk, dle mého na slušné úrovni.

Mám čas: Stále jsem student, tudíž mám čas po škole a o víkendu. Pokud tedy nemám v dohledné době žádnou domluvenou akci, tak mám čas celý den. Jsem schopen ve škole odpovědět prakticky do 15 až 30 minut.

Další informace o mně:

Jmenuji se Marco, je mi 15 let. Pocházím z Jihočeského kraje, přesněji z krásného, statutárního města, České Budějovice. Od malička se zajímám o zbraně a militaristiku obecně. Dělal jsem i různé bojové a míčové sporty, ale od nich jsem opustil. I přes nějaké ty ocenění a výhry mě to nikoli nenaplňovalo a nebavilo, bylo třeba se vydat jinou cestou. Od té doby jsem se začal více zajímal o militaristiku, právo a auta. Poslední rok se věnuji kynologii. MTA a SA:MP se věnuji něco málo přes čtyři roky, před dvěma roky jsem se začal zabývat mappingem, úpravy textur a poslední dobou jsem si zkusil takový ten nejjemnější základ scriptování. Krom toho všeho jsem pohodový optimista, který rád od všeho vypne a sejde se u stolu s rodinou, nebo venku s přáteli, jsem takový ten kamarád do deště. Děkuji za dočtení až sem, Lionnel.

Danielyk

Hráč

19
27.3.2020 13:26

Za mě PRO, jsi pohodový, klidný a rozumný člověk.

28.3.2020 01:46

Zamítnuto, zkus to příště.