Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kanee


Kanee

Hráč

7
24.9.2021 22:54, naposledy upraveno 24.9.2021 23:57 uživatelem Kanee

Přezdívka: Kanee

Věk: 16

Zkušenosti: Momentálně žádné.

Komunikační dovednosti: Čeština, slovenšitna, angličtina, přiučuji se rusky a španělsky.

Mám čas: Všední dny +- 4-5 hodin, o víkendu i více.

Další informace o mně:

Zdravím komunito! Tak i já jsem se odhodlal ke kroku podání přihlášky. Projížděl jsem si jiné žádosti a většina žádosti mě namotivovala zkusit to taky. Plánoval jsem to delší dobu, ale jak jsem odešel od aktivního hraní, neměl jsem důvod. K aktivnímu hraní so pomalu dostávám. Jsem tady od začátku Skima, hrál jsem i na Atheronu, kde mám nahráno možná i 1000 hodin, nechci kecat, sám přesně nevím.

Mno, abych popsal sebe. Jmenuji se Jakub, táhne mi na 17 a jsem z Ostravy. Corona ze mě udělala introverta, takže se zatím ničemu nevěnuji. Chodím na střední se zaměřením na Multimedia a Reklamní tvorbu. Jsem blázen do rocku, metalu a old school hudby. Abych popsal svoji osobnost tak se musím krotit, nepřijdu si jako problémový člověk, učím se novým věcem ale jsem strašná stydlivka :D . Nepiju, nehulím, ale dokážu se naštvat (to je asi má stinná stránka..) Někdy mi fakt trvá, než přijdu na naprostou banalitu, na což pak doplatím. Jsem kreativní a k hráčům se snažím být přátelský. Jsem vtipný, teda takhle, alespoň doufám. Nervozita je taky asi moje povaha, dokáže mě znervoznit mnoho situací, pak nedělám dobrý dojem.

Tak, doufám že jsem nepřehnal délku (když se rozepíšu, těžce se krotím) a bude to nějak v pohodě pro budoucí čtenáře. Držím palce sám sobě i dalším uchazečům, díky za přečtení mé žádosti. Kanee.

25.9.2021 00:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~16