Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - F3nixar


F3nixar

Hráč

22
25.9.2021 00:17, naposledy upraveno 25.9.2021 00:22 uživatelem F3nixar

Přezdívka: F3nixar

Věk: 16

Zkušenosti: S helperem už mám zkušenosti předešlé

Komunikační dovednosti: Velmi dobré

Mám čas: Přes týden - vždycky kolem večera Přes víkend - Obvykle sobota celý den a jinak také kolem večera

Další informace o mně:

Zdravíčko,

 

hodně lidí mě tu už zná. Každý má se mnou buďto dobrou nebo špatnou zkušenost. Osobně si myslím, že se mnou tady má špatnou zkušenost málokdo. S pozici helpera už nějakou zkušenost mám. Dříve jsem jí dělal, ale bohužel jsem odešel/byl vyhozen z důvodu, že jsem stále neměl čas na hraní a docházela mi i motivace k tomu hrát. Ovšem poslední dobou, je to tak týden až dva, jsem dostal ohromnou podporu jak od některých členů AT, tak od hráčů, kteří mi dodali motivaci k tomu dál hrát.

 

A teď něco maličko o mě: F3nixarovi je 16 let a bydlí v Ústeckém kraji. Ve svém volném čase trávím buďto nedobrovolným učením, či chozením na tréninky a nebo vypomáhání na brigádě nebo příslušníkům rodiny. Povětšinou jsem velmi klidný kluk, který má chuť hrát. Když nemám chuť hrát, tak všichni to poznají na mě a na tom, co dávám do hry. Na to navazuje také fakt, že jsem velmi emocionálně založený a podle toho také hry vypadají. Dávám do toho celé svoje srdce a energii a snažím se to vždy spoluhráčům zpříjemnit. Jak už někteří ví, mým cílem je opět přispět nějakou další prací, nějakými výsledky. Chtěl bych se jednou v budoucnosti dostat na pozici moderátora, abych mohl alespoň částečně vypomáhat lidem v reportech.

Toť být vše ve zkratce.

S miloučkým pozdravem,

-F3nixar

28.9.2021 22:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~28