Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek


25.9.2021 10:32, naposledy upraveno 25.9.2021 10:34 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 16

Zkušenosti: Co se týče RolePlaye, tak mám bohaté zkušenosti a každým dnem, se celkem zlepšuji. No a co se týče Helperství, tak nějaké zkušenosti mám.

Komunikační dovednosti: Ovládám plynule Polštinu, Češtinu a základně Ruštinu.

Mám čas: Největší volný čas, mám přes víkendy a přes týden, jenom o večerech.

Další informace o mně:

Vážená komunito a vážený Admin-Týme/Helper-Týme,
Myslím si, že na této scéně, mě již skoro všichni znají. Poněvadž, toto není moje první přihláška do Helper-Týmu, ale pro ty co mě neznají. Jmenuji se Patrik. Jsem sympatický, milý, spravedlivý, výpomocný a pracovitý člověk. Jsem člověk, který se dokáže do pár dní naučit hodně věcí. Mezi mé koníčky patří sportování (i když na to nevypadám :D), konkrétně běh a fotbal. Občas, jak mám volný den, tak si zajdu do fitness centra, abych chodil nějaké ty kilča... :D Jsem člověk, který dokáže pomoc jakémukoliv hráčovi a s čímkoliv.

V této komunitě, jsem se nejvíce poznamenal tím, že si RPim, podle sebe. Nemám zapotřebí, nějak drasticky hrotit /me /do. Hlavní je, že umím eRPit. :D Mezi kamarády, se chovám "bláznivě"?, nejsem člověk, co by se nějak přetvařoval. Ikdyž, si to možná někteří myslí, avšak mezi cizími lidmi, se chovám "vážně"? nevím jak to nazvat. Prostě, se nechovám jak nějaký blázen mezi cizími lidmi. :D

Za tento měsíc, se toho hodně změnilo. Z důvodu nějakých problému, jsem proti sobě poštval celkem hodně lidí. Díky jednomu členovi z Admin-Týmu (DnOndra), jsem poznal kdo je falešný člověk a se kterými hráči se nemám bavit. Díky němu, jsem čistý již tři měsíce? přibližně. Taktéž, jsem se začal bavit i s lidmi, se kterýma jsem měl kdysi spory. (nyxoy, vysocak atd..). Tito hráči, mi taktéž nesmírně pomohli. Celkově, jsem odloučil pár lidí, díky kterým, bych se mohl dopustit nějakého porušení pravidla.

Doufám, že jsem vám všem přiblížil, kdo jsem a jak se chovám.
Celkově, jsem se změnil k lepšímu, ikdyž si to někteří nemyslí.
Přeji krásný zbytek dne,
- Váš Kolpanek

28.9.2021 23:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024