Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Kenny15

Kenny15

Hráč

19
28.3.2020 21:07

Přezdívka: Kenny15

Věk: 15

Zkušenosti: Zkušenosti mám velké, byl jsem Supportem na jednom serveru, krátce adminem na serveru LibertyGaming. Navíc rád pomáhám zaučovat lidi, do RP, rád vymýšlím různé RP akce, apod.

Komunikační dovednosti: Tak, umím Česky, jako každý z nás, mluvím anglicky, dokážu i něco z němčiny. Dále mám k dispozici mikrofon, co se týče komunikace přes TS nebo Discord.

Mám čas: Čas mám prakticky každý den, teď v době karantény, tak téměř každý den. Když je škola, tak vždycky na večer čas mám.

Další informace o mně:

Takže, mé jméno je Štěpán, pocházím z malé vesnice v okrese Hodonín, Jihomoravský kraj. Na MTA CZ/SK scéně se pohybuju už tak 5 let. Moje RP kariéra počala na serveru GTA Real ( první RP server). Hlavně mě zná spousta lidí, protože na moje legendární RP jméno Kenny Cápek, se zapomenout nedá. Dále se taky zajímám o myslivost a hasičinu. Tu mám opravdu v lásce. A hlavně, proč se hlásím do A-Teamu na MTA? Chci lidi učit, aby měli chuť se zapojit do RP. Navíc se o pozici v A-Teamu snažím už hrozně dlouho i na jiných serverech, bohužel bez výsledku. Myslím si, že na můj věk, by byl ze mě kvalitní support, časem i možná admin. Jsem rád, že se Artheon znovu spouští, a doufám že na scéně nějakou dobu se udrží. S pozdravem Kenny15.

28.3.2020 21:11, naposledy upraveno 29.3.2020 12:57 uživatelem Paradoxx

Ahoj. Nábor do Artheon admin tímu je zatiaľ uzavretý.

29.3.2020 22:21

Zamítnuto, zkus to příště.