Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Zchovankyo


26.9.2021 19:10, naposledy upraveno 26.9.2021 19:14 uživatelem Zchovankyo

Přezdívka: Zchovankyo

Věk: 17.

Zkušenosti: Zkušenosti s pomocí lidem samozřejmě mám, a to jak v text bázi, i v mluvené. Co se týče zkušeností s helper (A-T) pozicí na Leosightu, to mám zkušenosti nulové.

Komunikační dovednosti: Mé komunikační dovednosti jsou na mé uvážení dostačující. Co se týče textové báze, je to mnohem lepší, jak voice báze. Někteří mě kdysi dávněji zařazovali do skupiny grammar nazis, ačkoli i já dělám v některých věcech chyb jak máku. Musím ale říct, že internet a hraní her mě naučil nejen správný pravopis a gramatiku, ale i cizí jazyky mnohem lépe, než-li škola. (Ale školu nezanedbávejte, pls) Co se týče hovorové komunikace, tam je to trochu horší. Když jsem v nějakém hovoru, a to i osobním, komunikace před hodně (neznámými) lidmi mi dělá starosti. Ovšem, po pár chvilkách si na dotyčné zvyknu, a mnohdy od nich slyším jen ,,Ten debil tu hubu nezavře, že?", či ,,Jdeme radši pryč, bolí mě hlava". Upřímně si myslím, že pokud budu mít někdy ženu, budu frázi ,,Bolí mě hlava, dneska to nechci" slýchat mnohem častěji, než ostatní. K cizím jazykům lehce řečeno - Angličtinu umím na takové frázi, že dokážu přeložit cokoliv, ale mluvit opravdu ne. Učím se španělsky (a umím jen počítat do deseti :C).

Mám čas: Čas mám každý den, kdy nejsem v práci. (Nemám pravidelné směny, alespoň zatím ne), takže si mě (pro některé Bohužel) můžete na serveru všimnout každý den. Pokud bychom měli brát v potaz můj životní styl, dejme tomu, že mám tak dva týdny. Ale na to otázka směřována nebyla.

Další informace o mně:

Takže, konečně část určena pro mě. Mé jméno je Marek, přezdíván Markoloměj, Zchovankyo, nebo "ty kriple co mi to bereš" (Výhradně od Ressettha, netuším proč.). Je mi sedmnáct let, jak je už i výše uvedeno a bydlím v přenádherném městě nacházející se v Ústeckém kraji, Ústí nad Labem. Má prdel se válí kousek od centra Ústí, v krásné malé obci (tudíž jsem daleko od těch občanů, které by mnozí nazývali sprostými rasistickými narážkami). Ačkoli to na mé přenádherné postavě nelze vidět, byl jsem vychován ulicí. To znamenaje, že po vychování Ústím jsem trochu toxický (mnozí se při přečtení slova "trochu" jistě zasmáli), sprostý, ale dle mého citlivý a milý člověk. Převahují na mně nálady, a dle mého mám opožděnou pubertu. V momentální situaci jsem kvůli osobním důvodům zanechal školy, tento rok se věnuji práci. Do školy nastupuji příští září, takže vzdělaný jednou snad budu. Jsem chronický kuřák (zatím ne jak moji známí), a závislý na kofeinu. V minulosti jsem dělal ku příkladu hasičský sport, ten mě ale omrzel a odešel jsem. V současné chvíli jsou tedy mé jediné "koníčky" práce, a volno na počítači. Smutné, že?



Mé začátky Roleplaye!
Píše se den ??/12/2017 - krásný to den, ano, ale opravdu si nepamatuji kdy přesně jsem začal. V tento den jsem poprvé okusil RP, a to v tehdejší době na SA:MP na serveru s názvem San Francisco Bay Roleplay. (SFB). Tento server jsem našel úplnou náhodou, protože mě freeroam servery moc nebavily, rozhodl jsem se připojit na nějaký zcela náhodný server, který najdu v té SA:MP tabulce. Našel jsem tenhle, zkusil jsem to. Samozřejmě si všichni můžeme představit, jak takové začátky RP mohly vypadat. Po připojení na server jsem se registroval, přihlásil a hned ze začátku mě udivila tabulka "Napište své RP jméno". Co to je? - ptal jsem se sám sebe. Nevěděl jsem, zda po mně chtějí mé reálné jméno, ale to jsem jim dát nechtěl, proto jsem si vybral jméno "Vito Scaletta". Jak jistě všichni víme, taková jména mít nesmíme, a neuběhlo ani pět minut po spawnu mé postavy, portl se na mě admin. Bylo mi řečeno, že takové jméno mít nesmíme a já dostal CK na postavu. Vůbec jsem nevěděl, co pojem "Charakter Kill" znamená, tak jsem si myslel, že mám ban.

Od této situace uběhly tuším dva měsíce, a já na Youtube našel toto video: https://www.youtube.com/watch?v=Q_7xCAtfDoI Celé tohle video jsem shlédl a všiml jsem si, že to není obyčejný freeroam server, ale že na tomhle serveru mohu hrát třeba za policistu, hasiče, záchranáře a přitom si hrát, jako by to byla realita. Taková skutečnost mě neuvěřitelně zaujala, a tak jsem se zkusil připojit za svůj již registrovaný účet a co nevidím? - Nemám ban! Super věc. Opět to po mně chtělo jméno a já již věděl, že nesmím mít známá jména, ale nějaké mít musím. A co si já debil nevybral? Mé reálné jméno.

Za své RP na SFB jsem dostal pár banů, většina za cheaty, protože tupé děcko Zchovankyo chtělo zbraně. Co jsem ale chtěl ze všeho nejvíce, bylo dostat se k policii. Založil jsem si nový účet s názvem "Mark", na kterém jsem měl za celý čas dvě postavy, Mark Steven a Brian Kasan (tuším, že Brian). K policii jsem se dostal, avšak jsem se styděl mluvit na teamspeaku natolik, že jsem policii opustil. Přidal jsem se k hasičům, kde jsem byl až do konce svého účtu, kdy jsem jak jinak, než dostal ban.

Přišla chvíle, kdy mě nebavilo dostávat bany, a já si chtěl udělat na své jméno vizitku, která by reprezentovala. Vizitku, za kterou bych se nemusel stydět. A tak začíná kapitola "Jak vlastně vzniklo jméno Zchovankyo?"

Jak vlastně vzniklo jméno Zchovankyo?
Po mém zabanování na účtu jsem se rozhodl založit si poslední, a tentokrát seriózní účet, na kterém budu poctivý a kvalitní RP hráč. Všichni známe "meme" - proběhla mi kočka / myš / brácha po klávesnici. Ona to v tomto případě byla pravda, ačkoli ne tak přesná. Při vymýšlení svého jména jsem se nechal inspirovat ruskými jmény a příjmení, kde na mě vylezlo pochybné jméno "Zchov". Do toho jsem během pár minut po klávesnici splašil další písemka a voala, Zchovankyo byl na světě.

Na své první RP jméno jsem neměl žádný nápad, takže jsem využil opět stránku na jména, kde jsem zvolil jméno "Arina" a příjmení stejné, jako byl můj účet. Arina Zchovankyo. A od této postavy začíná ta světlá kapitola mého jména a mé vizitky. Nalezl jsem super hráče, který mě do toho RP zasvětil o to více, naučil mě všechny základy, pokročilé znalosti i pár vychytávek - (některé používám do dnes, ale jsou tajné). K mému neštěstí se SFB zrušilo, a já neměl co na práci. Rozhodl jsem se tedy vylepšit svou angličtinu a dostat se na LSRP, což byl po celou dobu největší globální RP server na SA:MP. Se vší upřímností, dostal jsem se tam až na několikátý pokus, a to jen tím, že tehdejší admin, který měl na starosti mě přimhouřil očko.

Má angličtina byla, a je otřesná, takže jsem tam stejně dlouho nevydržel a jako u všeho jsem to jednoduše vzdal. A jak jsem se dostal na Skimo?

Jak jsem se dostal na Skimo?
Se vší upřímností řečeno, omylem, a to doslovně. Má jediná alternativa, kde znovu využít své RP znalosti bylo MTA, a tak jsem chtěl zkusit jakýkoliv český server. Po zadání do vyhledávání "CZ/SK" jsem se chtěl připojit na nejmenovaný konkurenční server Seegyho, avšak jsem se misscliknul na Skimo. Proč to nezkusit? - Ptal jsem se. Bylo vyžádáno, že se mám registrovat na fóru, tak jsem se na fórum přesunul. Co mě však zarazilo bylo to, že jsem již registrovaný byl. A kdysi dávno jsem si všiml, že jsem hrál i na skimu někdy 2018, i na Artheonu. (Nevím jak je to možné, protože si to vůbec, ale vůbec nepamatuji).

No, a po přihlášení začalo to, co pokračuje až do teď. Poznal jsem skvělé lidi, ale i úplné tupce. Zažil jsem spousty srandy, i nepříjemností.



A proč se vlastně hlásím jako helper? Já sám ani nevím. Bude to nejspíše tím, že bych chtěl pomoci při zlepšení RP na Skimu. Chtěl bych, aby nováčci získali nějaký smysl do toho RP, a aby mohli do komunity zapadnout svým RP. - Chtěl bych zamezit, aby nováčci dělali stejné chyby, jako jsem kdysi dělal já.

Ať už to dopadne jakkoliv, ať už budu mít reakce jakékoliv, je to šance, kterou bych chtěl zkusit. Za své působení jsem dostal dost příležitostí a šancí, jako třeba vést PSA, být soudce, nebo jít s Toastem na TS (To byla šance, kterou jsem měl odmítnout upřímně, lituju toho - sranda, jo?), tak proč nezkusit další zábavu.


E:// Korektura textu a úprava vzhledu

26.9.2021 19:13

nebo jít s Toastem na TS (To byla šance, kterou jsem měl odmítnout upřímně, lituju toho - sranda, jo?)


A já jako neexistuju jo? To je scam.

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19.

zeldinko

Hráč

45
26.9.2021 19:23, naposledy upraveno 26.9.2021 19:33 uživatelem zeldinko

Aj keď nemám vo zvyku sa k niečomu vyjadrovať, a to už vôbec nie k prihláškam, tak tu sa vyjadriť jednoducho musím. Či už niekto má Zchovyho rád alebo nie, tak jeho RP siaha k jedným z najlepších RP, ktoré tu vôbec sú. Áno, možno mu sem tam nejaké to slovko ubehne ale komu z nás nie. Práve s týmto človekom som zažil moje najlepšie RP vôbec a myslím si, že by jednoznačne dokázal pomôcť nováčikom, ktorí sa k nám pripoja a chcú sa niečo naučiť. Veľmi rád uvidím tohto človiečika ako kolegu po svojom boku. Za mňa je to jeden veľký súhlas.

27.9.2021 00:35, odstraněno 28.9.2021 22:37 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Spam, troll, Pravidlo 19.

Samik

Hráč

48
27.9.2021 05:06
  • Rozhodně SOUHLAS
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 20
27.9.2021 10:50, odstraněno 28.9.2021 22:37 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
DnOndra udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19, troll
28.9.2021 22:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~91

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024