Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - GoodGuyVita


GoodGuyVita

Hráč

3
29.3.2020 11:26

Přezdívka: GoodGuyVita

Věk: 15

Zkušenosti: Na RolePlay scéně se pohybuji něco málo přes 2 roky, myslím si, že za tu dobu jsem nasbíral mnoho zkušeností co se týče hry a řešení reportů. Jedenkrát jsem měl šanci se stát členem Admin-Teamu na pozici zkušební administrátor a později jsem se dostal na pozici Hlavní Administrátor. Nadále dokážu nahrávat reskiny ,ale to je mimo mou žádost o pozici Support.

Komunikační dovednosti: Co se týče mých komunikační a gramatických dovedností si myslím ,že dokážu naslouchat a týmově spolupracovat, nechám si poradit od zkušenějších a jejich názory si beru k srdci. Nadále mohu sám říct ,že dokáži kvalitně vysvětlit neznalosti ,které hráčům nemusí být jasné. Také bych se s hráči snažil komunikovat s celým týmem a taktéž s novými hráči ,kteří ještě nemají zkušenosti s RolePlayem (Pomáhat při seznamování se hrou). Co se týče mé gramotnosti, dělá mi problém doplňování čárek jinak si myslím ,že gramotnost ovládám. Také ovládám anglický jazyk na úrovni A2.

Mám čas: Čas mám převážně kdykoliv, nejvíce trávím čas na počítači po 13:00 až do večera, občas nemohu být aktivní v soboty, jelikož se chci věnovat alespoň trochu sportu či turistice (vzhledem k aktuální situaci mám čas skoro furt)

Další informace o mně:

Jmenuji se Vít, jsem společenský člověk ,který se nenechá vytočit a kritiku nevnímám, rád sportuji a věnuji se plavání. Mám rád poslech převážně starší muziky. Baví mě pomáhat lidem a uspořádávat různé akce ve školách, rád čtu knížky ,ale chci se věnovat i psaní knih. Chtěl bych na serveru vytvořit menší kurz co se týče doučování nových hráčů, tento kurz bych chtěl vykonávat i pokud bych se členem stát nemohl a nebyl bych příjat. Co se týče hraní her tak převážně hraji MTA či CS:GO, nadále se rád věnuji překládání a upravování pluginů v Minecraftu. Mohu o sobě říct ,že někdy dokážu být i otravný jelikož mám věčně hodně otázek, mám rád kolem sebe dobrý kolektiv lidí ,kteří mě dokáží pochopit. Nemám rád "invidu" kteří mě pomlouvají za mými zády. Snažím se lidem pomáhat co nejvíce ,ale nemám rád když někomu s něčím pomůžu a ten člověk se na mě pak "vykašle". Co se týče mě je toho mnohem víc ,ale to by jsme tu byli do zítra. Mějte se pěkně s pozdravem Vita.

Zrnix

Hráč

11
29.3.2020 12:18

Nenabírá se 😅

29.3.2020 12:39, naposledy upraveno 29.3.2020 12:57 uživatelem Paradoxx

Ahoj. V prípade že si dávaš prihlášku do Artheon admin tímu, musím ťa informovať že nábor je uzavretý.

29.3.2020 22:21

Zamítnuto, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~38