Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - lukas68


9.10.2021 06:48

Přezdívka: lukas68

Věk: 15

Zkušenosti: U helpera žádné, ale chci se naučit něco nového.

Komunikační dovednosti: když mně někdo rozmluví, dokážu o tom mluvit klidně několik minut.

Mám čas: minimálně 2h

Další informace o mně:

Moje jméno je Lukáš. Je mi 15 let. Jsem člověk milí člověk ale také usměvaví, řídím se pravidlem jak ty na mně já na tebe, somozdřějmně tak at někoho neurazím. Pocházím z vesnice která je v Morovskoslezkém kraji. Rád sportuji hlavně jezdím na kole po okolí. když už jsme u toho kola tak už několikrát jsem se dostal na bednu ale nebilo to na normálním kole byl to na tamdemu. (tady kdyby se chtěl někdo kouknout na fotky http://tandemprozivot.cz/ ) Chodím na speciální školu kde jsou zrakově postižení a co mají vadu řeči, můžete možná vidět jak píšu dost chyb ale stále na tom pracuji a budu. Musím uznat že chodím rád do školy, tato škola je přátelská s učitelamá pokecáte o událostech či o vtípním zážitku, akce jsou tam super jak již jsem dříve zmínil patří mezi ně i závody. Chci stále procovat na tom v čem jsem dobrý a v čem se stále můžu zlepšovat, ale také si chci naučit nové věci které mně zajimají.

F3nixar

Hráč

22
13.10.2021 20:41

Milý hráči,

  u mě není vůbec zvykem, že se vyjadřuji k nějakým příspěvkům. Ovšem zde musím svůj názor vyjádřit. I přes to, že s touto přihláškou nesouhlasím, musím ti vyznat můj respekt. Je velice náročně žít se svým postižením. Je náročné soustředit se více na řeč, aby jsi řekl souvislou větu a je také velmi náročné, když máš k tomu ještě zrakovou vadu. Já osobně mám také hendikep. Trpím tupozrakostí (jedno oko je prakticky mozkem vyřazené, časem se na to oslepne) a je dost pravděpodobné že na to jedno oko oslepnu. Osobně jsem s tím měl pár let problém se s tím vnitřně vyrovnat, nakonec už je to o něco lepší. Musím uznat, že i přes svoje vady jsi zkusil nábor na helpera a kdyby tam nebyly takové chyby, jaké tam jsou nebo alespoň neměl problém s tou komunikací, rozhodně bych nad touto přihláškou (kdybych měl na starost zrovna helper tým) uvažoval. 

  Nechci aby toto vyznělo v negativním světle. Naopak ti velice fandím, aby sis Roleplay na našem serveru užil a aby se ti dařilo bořit a zvládat své vady a mít je pod kontrolou. Pouze ovšem poukazuji na fakt, leč to myslíme s tebou dobře (mluvím za lidi, kteří s tímto příspěvkem souhlasí), že by ses akorát trápil a také by se to pravděpodobně objevilo i ve tvé práci. 

 

Doufám, že jsem tě tímto příspěvkem neurazil a také doufám, že postižení, které jsem použil, tak jimi opravdu trpíš a že jsem tu nenapsal něco, co zdaleka není o tobě pravda. Ještě jednou, velice moc ti fandím, aby si pokořil své vady/problémy a aby sis život užíval tak, jak si to představuješ. 

S pozdravem,

F3nixar

15.10.2021 15:23

Děkuji za tvou odpověd je to od tebe hezké a upřímné což se mi libí. A také ti přeju hodně štestí v životě i když je to někdy těžké.  (S očima nemám moc velkéj problém jen na dálku vidím špatně písmena 0,75d .)

 

5.12.2021 23:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~57