Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

VOID CK (Lexik to po***l)


Lexikonn

Hráč

78
18.10.2021 21:09, naposledy upraveno 18.10.2021 21:10 uživatelem Lexikonn

Tímto veřejně voiduji celou RP akci kde měla Kristýna Lopez Smith (omlouvám se jestli to píšu špatně) dostat CK. Došlo k pochybení z strany, i když jsem to zprvu schvaloval a nechci kvůli tomu házet nic špatného na zúčastněné (což je důvod proč to píšu veřejně) a zároveň se omlouvám těm, kterým jsem to znepřijemnil. Mějte se rádi, nezabíjejte se a užívejte hru.

Lexi out 🦊

18.10.2021 21:46, naposledy upraveno 18.10.2021 21:48 uživatelem Dzardys

Nejspíše by bylo vhodné vyjádření i z mé strany, protože to momentálně spousta lidí vidí tak, že jsme se spolu s Lexim proti někomu postavili a rozhodujeme podle toho, kterého hráče máme radši.

Chápu, že takový postoj je asi to úplně první, co člověka v podobné situaci napadne, bohužel přinejmenším z mé strany byla tato záležitost nepříjemným sporem mezi soupeřícími stranami, u nichž fandím oběma týmům úplně stejně. 

Stavět argumenty pro a proti udělení CK nebylo nic jednoduchého a příjemného a finální rozhodnutí učinil Lexi, což některé jedince přivedlo do rozpaků, dokonce to některé  výjimky donutilo odejít z portálu, co jsem se tak doslechl.

Takové ztráty určitě nejsou příjemné, bohužel když člověk jednou vstoupí do AT, musí se smířit s tím, že učiní rozhodnutí, která mnohdy nebudou v souladu s tím, po čem prahnou jeho přátelé. Je mi opravdu líto, že kvůli této záležitosti musely v komunitě vzniknout jakési spory, obzvlášť když se jedná o hru. Namísto obyčejného přijmutí skutečnosti došlo k osočování a útočení, spoustě vzteku a agresivity, což dělá celou tuto situaci ještě nepříjemnější, a chtěl bych požádat všechny, u nichž v budoucnu nastane obdobná situace, aby zkusili najít pochopení pro rozhodnutí administrátorů.

Určitě nebyl Kolpanek zproštěn CK z důvodu, že si to vybrečel, obě strany zde měly spoustu odůvodnění a finální rozhodnutí nebylo nikterak ovlivněno mírou přátelství. I když se tu každý z AT s někým přátelí, je občas nucen říct ne. Sám tyto situace nemám rád, nerad řeším reporty na své kamarády, nerad své kamarády trestám za porušení pravidel, ale postavit se právě kamarádům a kolegům je něco, co tady jednou potká každého a vyžaduje to spoustu odvahy.

Žádám vás tedy, abyste toto rozhodnutí respektovali, nebylo úmyslem rozpoutat jakoukoli válku. Nevyšlo to teď, zkuste to jinak, líp. Nebo zkuste vítězství docílit jinak. RP je o tom, aby z toho měli něco všichni, a hry jsou od toho, abychom si je užili. Žabomyší války jsou zbytečné, chovejme se prostě jako komunita a ne návštěvníci ústeckého nádraží.

Holub

Hráč

47
18.10.2021 22:10, naposledy upraveno 18.10.2021 23:36 uživatelem Holub

Žabomyší válka by to byla, kdyby nebyl (hodně důležitý) IC důvod. Ale budiž, jsem rád, že aspoň Lexi přiznal chybu. Pro potěchu všech přikládám videa z daného RP. Aspoň pochopíte to, že RP není řízeno hráči, ale dle vůle členů AT.

Holub, heavy RPer, out.

Julik

Hráč

31
18.10.2021 22:47

Kdo vás najal: LemonGate pičo :DDD 

Jinak RP docela good... 

Drelamond

Hráč

9
19.10.2021 16:13

Nevyšlo to teď, zkuste to jinak, líp.

 

Akože, môžu to zaerpiť najlepšie alebo aj najhoršie lenže to nemení to že hráč sa odpojí a krásne sa vyhne k CK. Pokiaľ dobre a pozorne sme sledovali video ktoré tu poslal @Holub tak môžme vidieť ako to nádherne RP-kali no a vlastne hráč menom Kolpanek dostal rage a leavnul to, lenže dosť ma zaujíma prečo sa niaký administrátor nelognul na jeho účet a nedoerpil to? to je tiež dobrá výhovorka že: nechcem mať ck lebo mám veľký majetok tak zapnem caps-lock a začnem písať nadávky a písať tam ako nenávidím skimo, leavnem to a vyhol som sa k CK lenže mám ban ale to je jedno lebo CK nemam haha. Takto to môže presne spraviť další hráč ktorý sa naučil toto využiť pomocou tohoto topicu a pomocou tohoto prístupu admin teamu ktorý to takto rieši.

Tak isto , ked som okrádal tak hráči leavovali a to som RPil úplne klasicky ako ostatný hráči. Podľa mňa by sa toto malo riešiť lebo to začne robiť čo viac a viac hráčov ktorý hrávaju na SkimoRP, toto je môj pohľad na to možno máte aj iný názor než ja lenže to čo som napísal čo si o tom myslím a aký je môj “návrh“ tak si myslím že sa zhodneme na jednom spoločne. (Dúfam :D) 

Prosím vás a ked už okradáte alebo dávate CK/PK tak nepíšte nebreč/neplač/neknuč, je to už trápne.

19.10.2021 17:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
19.10.2021 18:09

Jen bych rád dodal, že Dzardys následující den ban zrušil, takže člověk, který vulgárně napadá ostatní a následně se odpojuje z RP scén, když jde do tuhého, zůstal nepotrestán (nepočítám-li to, že měl pár hodin ban, který stejně prospal - a jakmile se vyspal do růžova, dostal unban x)). Více o této komedii se dozvíte zde. https://leosight.cz/forum/topic/7416

 

 

27.10.2021 16:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~78

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024