Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Vývojář - CoMore


CoMore

Hráč

5
20.10.2021 20:28, naposledy upraveno 20.10.2021 20:29 uživatelem CoMore

Přezdívka: CoMore

Věk: 17

Zkušenosti: HTML, CSS, JavaScript a PHP (teprve začínám)

Komunikační dovednosti: dalo by se říct poměrně

Mám čas: 3 - 4 hodiny (kvůli škole)

Další informace o mně:

Ahoj, Jelikož jsem našel tuto sekci a nemohl jsem si nevšimnout, že tu je i kategorie ohledně vývoje a grafiky. Tak mě napadlo, že po nás ve škole chtějí aby jsme si našli praxe. A je jim jedno u koho si praxe zařídíme jenom potřebujeme něco jako "recenzi" aby nás ohodnotili na konci roku z našich znalostí. A jelikož mám obor zaměřený na "programování, design a marketing" tak bych se rád něčemu přiučil. Ve volném čase vylepšuji své znalosti v programování ale většinou to skončí nedodělaným projektem protože bych na to potřeboval aspoň pár lidí co by do toho šli se mnou. Měl jsem pár podle mě "dobrých" nápadů na projekt ale moje znalosti nejsou až tak na vysoké úrovni že bych mohl dělat hry které budou mít 10ti tisíce stažení. Proto bych potřeboval sehnat nějakou partu lidí kde bych se něco přiučil a mohl se zdokonalovat ve svém oboru. Hlavně by se mi to taky hodilo i k maturitě která mě nemine. Hlavně u nás ve škole jsou páni učitelé moc šikovní a podle mě moc dobře neumí vysvětlit tuhle problematiku programování. Takže kdyby vám nevadil takový "pozorovatel".  Děkuji

20.10.2021 20:39, odstraněno 20.10.2021 20:41 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

CoMore

Hráč

5
20.10.2021 20:42

Dobře děkuji. <3

Zeintar

Hráč

49
20.10.2021 21:04

Ahoj, pošli sem nějaké své reference, popř. portfolio a když se mi to zalíbí, možná bych pro tebe něco měl ;)

22.10.2021 14:32

Vlastně mi tvá přihláška vůbec nezní jako přihláška. Víš, kam se hlásíš? Píšeš, že hledáš partu lidí, ve které se něco přiučíš. Na to bys mohl využít spíše jiné sekce tady na fóru. Doporučuji tedy tvůj příspěvek přepsat jinam, třeba do Off-topicu. Jako přihlášku ti to tu zamítám. Pokud se však skutečně chceš přihlásit do vývojového týmu LS, tak si můžeš podat přihlášku novou, jen ji formuluj jako přihlášku a zkus připsat, čím bys mohl být nápomocen.


Powered by LeoSight IFS
LT~43