Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba na policistu Nikolase Loveckého s číslem odznaku 217 za neoprávněné a nezákonné udělení zatýkacího příkazu za přestupek. 


26.10.2021 01:08

Podatel: Violleta Reed, J.D.

Věc: Žaloba na policistu Nikolase Loveckého s číslem odznaku 217 za neoprávněné a nezákonné udělení zatýkacího příkazu za přestupek. 


Odůvodnění: 
Vážený soude, ((@Rataj))
tímto podávám žalobu na policistu Nikolase Loveckého s číslem odznaku 217 za nezákonné udělení zatýkacího příkazu na mou osobu z podezření ze spáchání přestupku, a to za podezření z urážek veřejného činitele. 

Pan Lovecký ve svém zatýkacím příkazu, který se ke mně dostal z nejmenovaného zdroje uvádí, cituji: ,,Urážení veřejných činitelů. nazvala nás, že jsme "tupci". Jako důkaz, máme záznam z bodycamu.". Neodmítám své slova "tupci", avšak odmítám směrování této teoretické urážky na osoby policie, neboť urážka byla směřována na jiné osoby a to z důvodu recese. 

Podotýkám, že teoretický trestný čin, jenž pan Lovecký uvedl ve svém zatýkacím příkazu není ani trestný čin, avšak byl by brán jako přečin, ovšem v našem případě v San Andreas není "urážky veřejného činitele" ani zapsán v trestním rejstříku, proto se jedná o přestupek. Vydat zatýkací příkaz na osobu z podezření ze spáchání přestupku je však daleko za hranicí toho, co by měl dlouholetý a vysoce postavený příslušník policie San Andreas činit v případě prokázaného přestupku, nikoli však podezření toho, čeho se tato záležitost týká. 

Dále se domnívám, že se pan Lovecký dopustil trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby, dle §66 trestního zákoníku 14/2020 San Andreas, článku osmého. 


Záměr: Požaduji soudní řízení proti panu Loveckému pro podezření z trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby. Taktéž požaduji finanční odškodné za poškození dobrého jména soudce vrchního soudu a mé cti ve výši 50.000.000 Korun českých. (Slovy ,,padesát milionů korun českých"). 

Přílohy:

 

26.10.2021 16:10

**Dopis zaslán na adresu vrchního soudu**

Vážený soude, 
vzhledem k mimosoudnímu vyrovnání a dohodě se stranou pana Loveckého tímto žalobu stahuji. Zatýkací příkaz byl smazán, k mé osobě se dostalo omluvy od pana Loveckého. Děkuji za pochopení. 

 

V. Reed, v.r. 


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
golfik34

30Kč včera v 21:52

jarda1234

150Kč včera v 20:27

AsiLucker

76Kč včera v 14:57

Nejnovější uživatelé
Bjorn

Registrován 13.5.2024

Nemesis0100

Registrován 12.5.2024

JDstudiokovac

Registrován 12.5.2024