Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Drelamond


Drelamond

Hráč

9
4.11.2021 10:39, naposledy upraveno 4.11.2021 10:40 uživatelem Drelamond

Přezdívka: Drelamond

Věk: 15

Zkušenosti: Skúsenosti s RP ovládam tak isto administrátorské príkazy ovládam.

Komunikační dovednosti: Plynulo Slovenčinu, Češtinu a Angličtinu.

Mám čas: od 13:30-22:00

Další informace o mně:

Požiadavky ktoré vyžadujete splňujem až na tú poslednú. Vaša ponuka ma zaujala takže som sa rozhodol k tomuto podstúpiť a skúsiť či tam šanca je na post pomocníka. Moje meno je Sebastián , je mi 15 rokov pochádzam z Dubnice nad Váhom. Som hráč, ktorému záleží na celom gameplayi, ide mi o spravedlnosť a pohodové RP. Moja história MTA:SA som pôsobil ako pomocník na serveri, časom som sa učil príkazy, ktoré teraz ovládam na úroveň administrátora, tak isto pôsobil som ako mapper dosť mappingov som spravil pre serveri , lenže namiesto toho aby mi zaplatili tak mi dali permaban, lenže keď sa nudím tak si zapnem map editor a kľudne premapujem celé mesto. MTA:SA mám už nahraných cez 500 hodín (budem písať len o skime, konkurenčné serveri písať tu nebudem.) Nedokážu ma nahnevať hráči, naopak snažím sa udobriť a naviazať kontakt. Myslím si že som vhodný adept do helper teamu, dokážem si spraviť čas na zaučenie nováčikov a slušne sa rozprávať s nimi. Na serveri som skoro stále, aktivita stále stúpa. Čo viem a čo dokážem? -Plynulo ovládam administrátorské príkazy. -Som hráčom úprimný a snažím sa zapôsobiť dobrou náladou. -Dokážem spraviť mappingy, ako vonkajších interiérov tak aj vnútorných. Tak toto je moja prihláška a bol by som rád za odpoveď či už peknú alebo nepeknú. Ďakujem predom za vaše odpovede ktoré si milo-rád prečítam.

4.11.2021 11:14

Ohánění se schopností ovládání příkazů na úrovni administrátora není něco, co by ti dopomohlo udělat dojem, mimo jiné máš asi 23 banů, což zcela jistě není něco, s čím bych například já ochotně vystupoval a učil nováčky. Smutné je, že poslední ban byl za metagaming, tudíž co se týče spolehlivosti, tak se spíš obávám, že bys musel být pod drobnohledem administrátorů, což je přitěžující okolnost. Za mě určitě bude vhodnější, když budeš hře přispívat tím, že ji hraješ, než abys chodil učit nováčky.

lolcz

Hráč

36
4.11.2021 16:27

Drelamonde, není ti náhodou 18? Jak jsi mi na Discordu vykládal???!

4.11.2021 20:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~70