Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Marajezabijak


neznamy#5604

Smazaný účet

12
7.11.2021 15:38

Přezdívka: Marajezabijak

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenosti přímo se zaučováním ve hře nemám, avšak myslím si (kamarádi, spolužáci a blízcí jistě potvrdí), že jsem člověk, který dokáže věci pochopitelně vysvětlit. Co se týče hry, nikdy před Skimem jsem RP nehrál, avšak na Skimu již nějaký ten pátek hraji – momentálně mám nahráno přibližně 450h.

Komunikační dovednosti: Plynule dokážu mluvit dvěma jazyky – čeština, angličtina. Při nějaké základní konverzaci se domluvím i v ruštině, porozumím mluvě v němčině a něco sem tam dokážu říci. Netřeba zmiňovat, avšak i tak se zmíním – rozumím i slovenštině, avšak né že bych ji dokázal přímo použít a mluvit v ní. Dále důležitou dovedností, obzvlášť u Skima, shledávám mojí dovednost psát „všemi deseti“.

Mám čas: Čas může být u mne menším problémem – přes týden jsem na internátu, toho času se moc nenajde, avšak minimálně hodinu denně i přes pracovní dny na serveru strávím. Přes víkendy a jiná volna, obzvlášť když venku není zrovna hezky, však trávím celý den převážně u počítače, většinou u Skima.

Další informace o mně:

O mně: Jmenuji se Marek, je mi šestnáct let. Momentálně jsem studentem druhého ročníku oboru Elektrotechnika se zaměřením na projektování mikroprocesorových systému, automatizaci a lehce obor zasahuje i do oboru IT. Bydlím v příhraničním městě, na hranicích s Rakouskem. Jsem na půl rozeným Rusem, avšak odmala vyrůstám v Česku a nikdo mne nějak extra rusky neučil. Jsem člověk, který nemá problém se bavit s neznámými lidmi, dokážu vést konverzaci na poměrně formální úrovni, avšak občas na mne přijde nálada, kdy chci být zkrátka sám. Mé začátky s roleplayem: Tento bod bych bral za zanedbatelný, avšak se od něj přímo odvíjí důvod, proč bych chtěl pomáhat se zaučením, obzvlášť nových hráčů. Jak jsem již psal v bodě o trochu výše, před Skimem jsem RP nikdy nehrál, a proto jsem se hraní učil až v průběhu hraní – velmi špatný a časově neefektivní způsob. Zkrátka ke každému novému zjištění jsem přišel díky mému potrestání (banu), přestože jsem byl hned na začátku zaučen – velmi zanedbaně. Každý, kdo má přístup k historii mých banů, to uvidí na vlastní oči. Avšak vždy jsem si z každého banu něco odnesl a svou chybu již neopakoval. Proč bych chtěl být členem HT: Jak jsem již v předchozím bodě nepřímo „nakouskl“, chtěl bych, aby noví hráči měli méně problémovou cestu učením se RP, která by ušetřila čas nejen jim, ale i hráčům a členům AT, kteří by jejich chybami ztráceli čas u reportů. Druhým důvodem je každodenní realita, se kterou se na Skimu setkávám – hráči, kteří buď RP neumí, nebo ho odmítají. Obzvlášť poslední dobou to jde nad míru snesitelnosti, avšak Skimo mám doopravdy rád, a proto mě to mrzí. Mnozí z vás si mohli povšimnout, z jistých pohledů na věc, směšného návrhu na úpravu systému banování, avšak po delším uvažování jsem dospěl k názoru, že nejefektivnějším řešením je začít přímo u zdroje problému, kterým shledávám „péči“ o nové hráče. Slibuji komunitě, že pokud budu dosazen na místo helpera, budu dělat vše pro to, aby novým hráčům bylo věnováno dostatek času, nezbytně nutného k naučení RP.

7.11.2021 16:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihláškám do AT.
8.11.2021 09:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
11.11.2021 23:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~35