Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Qermo


Qermo

Hráč

16
8.11.2021 22:34

Přezdívka: Qermo

Věk: 15

Zkušenosti: Spousta zkušeností z adminování na Minecraft serverech. Samotná zkušenost s helperováním přímo zde na Skimu. Již jsem v helper teamu jednou byl, no byl jsem z vlastní vůle nucen odejít.

Komunikační dovednosti: Řek bych, že jsem docela komunikativní a když si s někým sednem, dokážeme si vpohodě povídat. Plynule mluvím česky a anglicky. Na škole mám i němčinu, ve které se mi teda příliš nedaří.

Mám čas: Přes tejden většinou tak od dvou odpoledne do pozdní noci. Když mám volno, většinou hraji již od rána, kdy se na serveru nenachází až tak vysoký počet členů jak helper, tak admin teamu.

Další informace o mně:

Jmenuji se Martin, herní přezdívkou Qermo (Ne Quermo!) a je mi pouhopouhých 15 let. Vlastně jediná věc co dělám ve volném čase je hraní Skima a tvoření hudby, protože nemám žádný sociální život. Jsem sice extrovertní typ a rád si povídám s lidmi, ale chodit ven mě poslední dobou nějak nebere. Jednu dobu jsem již v helper týmu byl, čili s tímhle mám zkušenosti dokonce i přímo zde na Leosightu. Bohužel jsem se sám rozhodl odejít. Jednoduše, tehdy jsem spoustu věcí nevěděl (spíše commandy) a když jsem byl jediný helper online, měl jsem krapet strach. Teď to je samozřejmě jinak, všemu jsem se přiučil a už dokážu ve většině věcí poradit. Nedávno jsem dostal i status trusted player, což mě téže velmi těší. Řek bych, že mé RP je ještě na lepší úrovni, než bylo tehdá, a když se do toho opravdu zažeru, snažím se RPit každý detail. Přiznávám, že s hráči v terénu jsem občas netrpělivý, ale pokud vidím, že nováček poslouchá co mu říkám a snaží se to naučit, tak mu velmi rád vše vysvětlím co nejpodrobněji. Byl bych velmi rád, kdybych se opět dostal do helper teamu a byl nadále součástí serveru. Prozatím všem přeji krásný den a předem děkuji za vyhodnocení přihlášky. Qermo out.

11.11.2021 21:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~33